Anđela Jovanović, ćerka je slavnog glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić. I ona je krenula stopama roditelja te se bavi glumom, a zbog filma "Južni vetar" uplovila je i u muzičke vode.

U poslednje vreme dosta se piše i o njenoj ljubavi sa atletičarem Mihailom Dudašem, sa kojim je u vezi od prošlog leta, međutim, mlada glumica karijeru se trudi da gradi pošteno, bez skandala, te da se u medijima pojavljuje samo kada ima nešto da kaže, a ne po svaku cenu.

Ipak, budnim očima javnosti nisu mogle da promaknu njene najnovije fotografije kojima je, možemo slobodno reći, i te kako podigla prašinu na Instagramu.

Naime, mlada glumica zvanično je otvorila sezonu kupanja i okačila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu. Međutim, pažnju svih privukla je njena savršena linija, vitak struk i duge, zategnute noge, zbog kojih su se komentari samo ređali. 

"Koliko si zgodna", "Najlepša glumica", "Prelepa si, bre"...samo su neki od komentara.

Podsetimo, iako je gluma njen poziv, Anđela je posebnu pažnju privukla kada je izbačen drugi soundtrack za "Južni vetar 2" - "Više nisam svoja".

Nakon toga ukazala joj se prilika da se ostvari i na polju muzike, te je već snimila svoj prvi singl "Vatra" za koji se uskoro očekuje premijera.

- Ja imam ozbiljno muzičko obrazovanje. Četrnaest godina sam išla u muzičku školu, a imala sam i džez bend. Singl "Vatra" napravila sam u saradnji sa svojim kolegama, mladim ljudima koji su verovali u mene - rekla je glumica za Kurir.

Dakle, više je nego evidentno da je Anđela nasledila najbolje od svojih roditelja, te se verujemo da je za ovu talewntovanu devojku samo nebo granica kada je u pitanju umetnost.

Još Anđelinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Anđela Jovanović, ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić