Reklo bi se da Emili Ratajkovski iritira javnost, ako je suditi po negativnim komentarima koji su često upućeni na njen rečun.

Zamerali su joj kada je objavila slike sa porođaja, kada je samo 12 dana posle porođaja pokazala izvajanu figuru i savršeno ravan stomak. Korisnici društvenih mreža u komentarima su navodili da Emili promoviše pogrešne, nerealne standarde za sve žene koje su se tek porodile. Ona nije previše marila za to, a nedavno je novom fotografijom podigla buru na Instagramu.

Ovaj put našla se na meti komnetara zbog načina na koji drži svog sina Silvestera. Naime, Emili je podelila sliku na kojoj vidimo kako bebu drži jednom rukom, dok glava slobodno pada, a ona je ne pridržava. To je razbesnelo deo javnosti koji nije štedeo kritike.

"Izgleda da su deca danas samo aksesoar", "Moraš da mu držiš i glavu", "Nosiš ovo jadno dete kao psa, tašnu", "Nosiš sina kao da je peškir za plažu, pa zaključaš komentare", samo su neki od negativnih komentara na račun manekenke.

emili ratajkovski sa detetom
Instagram 

Juče je ponovo dospela u žižu interesovanja. Ovaj put njeni pratioci su bili užasnuti  činjenicom da Emili pije alkohol dok doji svoju tromesečnu bebu. Naime, manekenka je trenutno na rođendanskom putovanju sa bebom i suprugom Sebastijanom, a na Instagramu je podelila nekoliko fotografija.

Na nekim od kadrova jasno se vidi da Ratajkovski pozira sa čašom za šampanjac u ruci, a na nekim doji sinčića.

emili ratajkovski na plazi
Instagram 

Nije prošlo puno vremena, krenuo je napda.

"Ona pije alkohol i doji dete", "Kakva kombinacija - dojenje i alkohol", "Ne smeš da piješ alkohol dok dojiš" "Kakva si ti to mama?!", samo su neki od komentara.

emili ratajkovski doji bebu
Instagram 

Američka akademija za pedijatriju dala je preporuku da žena koja doji ne bi smela da unosi više od 0.5 g alkohola na 1 kg telesne težine. To znači da žena težine 60 kg može da uzme 60 ml alkoholnog pića ili 240 ml vina ili piva i da dojenje bude bezbedno. Međutim, trebalo bi dojenje isplanirati tako da imate barem dva sata nakon unošenja alkohola. Takođe, eksperti preporučuju ne više od dva pića nedeljno.

emili ratajkovski sa detetom
Instagram 

Više njenih fotografija pogledajte u nastavku:

Instagram Emili Ratajkovski