Mlada i talentovana pevačica Nevena Božović uspešno krči svoj put na muzičkoj sceni. Osim predivnog glasa, Nevena intrigira medije i svojim jedinstvenim stilom.

Elegantna je kada to prilike dopuštaju, a opuštena i sasvim svoja u svkodnevnom životu, a jedno je sigurno da Nevena ima specifičan i interesantan stajling.

nevena bozovic crveni karmin
ATA Images/Antonio Ahel 

Pevačica Nevena Božović proteklih nekoliko godina izdvojila se kao jedna od najoriginalnijih poznatih dama kada je stil u pitanju. Svako njeno modno izdanje je drugačije i krasi ga poneki neočekivan detalj, pa je nemoguće da na nekom gradskom događaju ne bude među zapaženijim damama.

Oversized prsluk blejzera i bela košulja izgledaju neodoljivo na krznene papuče i dugačke bele čarape - trend koji mnoge svetske zvezde poput Kendal Džener i Kaje Gerber obožavaju.

Kombinacija sportskog i elegantnog je nešto što Nevena Božović inače praktikuje. Ovoga puta je izabrala teksas bermude, oversized žutu košulju i štrikani prsluk, a sve to je uparila sportskim patikama i čarapama. 

Nesvakidašnja kreacija koja je sjajno pristala Neveninom nežnom, a ujedno i rokerskom stilu. Cvetna haljina tamnijih boja odlično je istakla njen svetao ten i plavu kosu koji su njen glavni adut, pored očiju.

Ova kožna crop jakna od brenda Mona bila je veoma popularan model jesenjas, a nosila ju je i Nataša Bekvalac ali u drugoj boji. Ova efektna boja istakla je njen osećaj za modu, kao i smelost za isprobavanjem različitih krojeva, materijala i nijansi.