Ako se nalazite u potrazi za onim komadom odeće koji ćete lako kombinovati uz pantalone i suknje i samim time prilagoditi ga različitim prilikama, bluze su komad s kojim ne možete pogrešiti.

Zahvaljujući popularnim brendovima, dolazak do bluze koju ćete ovoga leta nositi u raznim prilikama, nikada nije bilo lakši, a da je reč o svestranom komadu, svojim stajlinzima potvrđuju poznate trendseterke koje ovaj komad garderobe obožavaju.

kosulje i bluze za leto 2021
Shutterstock 

Letnje verzije bluza mahom su stvorene od providnih i laganih materijala koji koži dopuštaju da diše tokom letnih vrućina, a većina modela koji ove sezone krase police butika prvenstveno se ističu svojim statement izgledom. Njega im osiguravaju detalji poput kanapa, puf rukava u maniru 80-ih, kao i efektni printovi i boje.

Zahvaljujući svom upečatljivom izgledu, aktualni modeli bluza u casual varijanti savršeno će pristajati običnim farmericama ili lanenim pantalonama, a ako poželite da ih nositi u svečanim prilikama, nećete pogrešiti ako ih iskombinujete sa suknjama slip kroja od sjajnih materijala.

Zavrili smo u prodavnice i pronašli sjajne modele koje zadovoljavaju svačiji ukus. Pogledajte u galeriji u nastavku teksta više detalja:

www.tiffanyproduction.com, Zara.com Bluze za leto 2021