Ko bi rekao da će čuveni Majkl Kelso i Džeki Barkhart iz hit serije "Vesele sedamdesete" zaista smuvati i postati pravi par, a potom i stupiti u brak u kom će dobiti dvoje dece?!

Ljubavna priča Mile Kunis i Eštona Kučera umnogome podseća na njen film "Friends with benefits", jer je tako zapravo sve i počelo.

Par se upoznao još na snimanju hit serije "Vesele sedamdesete" 1997. godine, a na projektu su počeli da rade kada je Mila imala samo 14, a Ešton 19 godina.

Kučer je kasnije u jednom intervjuu rekao da ga tada Kunisova nije privlačila i da je na nju gledao kao na mlađu sestru.

"Odradio sam domaći zadatak sa heijom uspešno. Mislim da sam joj dao prvi poljubac i on je ovekovečen u televizijskoj seriji. Bilo je to baš čudno. Mislio sam: "Zar ovo nije ilegalno?" Bilo je zaista neprijatno. Imala je 14 godina! Bila mi je poput sestre", ispričao je.

eston kucer i mila kunis u seriji vesele sedamdesete
printscreen/youtube 

I Mila je rekla da je Ešton nije privlačio kada je bila tinejdžerka. Ipak, on ju je demantovao.

"Na prvu je mislila da dobro izgledam. Kasnije sam joj postao iritantan jer sam se ponašao kao stariji brat", rekao je glumac.

Nakon završene serije, ostali su u kontaktu i tek godinama kasnije sreli su se na jednoj zabavi na kojoj su se poljubili.

"Rekla mi je: 'Nisi spreman za vezu'. Ja sam joj odgovorio: 'Nisam spreman biti u vezi'. To je bilo smešno jer je ona tada snimila film 'Friends with Benefits', a ja 'No Strings Attached', koji su bili slični zbog radnje filma", objasnio je Kučer.

mila kunis i eston kucer usli su u vezu 2012 godine
- / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, vremenom su postali sve povezaniji. "U to vreme sam pušio cigarete, a ona je prestala i htela je da pušim točno određenu marku kako bi mogla da udiše njihov dim. Ja sam pristao", prisetio se glumac, koji je vezu s kolegicom započeo početkom 2012.

Par se venčao 2015. godine, te su potom dobili ćerkicu Vajat (6) i sina Dimitrija (4). Ipak, na početku njihove veze mnogo se pričalo o njihovim pređašnjim vezama koje su bile više nego turbulentne.

mila kunis i eston kucer dobil isu dvoje dece
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kunisova je nakon 8 godina veze raskinula sa zvezdom filmova "Sam u kući" Mekolijem Kalkinom, što je on teško podneo i počeo da koristi antidepresive id a se drogira.

mila kunis i mekoli kalkin nekad
f73 / Zuma Press / Profimedia 

Sa druge strane, Kučer se 2013. razveo od 16 godina starije Demi Mur koja je nakon toga iznela niz optužbi, počev od toga da je on kriv što je izgubila njihovu bebu nakon vantelesne oplodnje, da ju je varao, nagovarao na svingeraj i slično, te je zbog njega poklekla i posegnula za alkoholom nakon što je 20 godina bila trezna.

eston kucer i demi mur nekad
Shutterstock 

Inače, nedavno se šuškalo da je i brak Kučera i Kunisove upao u krizu, te da su pred razvodom, ali je par, očigledno, prevazišao poteškoće. Takođe, nedavno su se našli u žiži javnosti nakon što su javno rekli da svoju decu ne kupaju redovno već "tek kad se baš isprljaju i počnu da smrde".

mila kunis i eston kucer imali su probleme u braku
Shutterstock 

Par se nakon toga našalio na društvenim mrežama, čime su zasmejali svoje pratioce. Međutim, priče da ponovo nešto ne štima u u njihovom životu podstakle su poslednje fotografije glumca koji je delovao kao da je ostario preko noći, iako su mnogi i mišljena da je samo u pitanju nova uloga u filmu.

eston kucer zabrinuo je izgledom sve
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za sada se čini da slavni par uspešno prevazilazi sve prepreke, kao i da je njihova ljubav zaista jaka, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji isppod:

printscreen/instagram Mila Kunis i Ešton Kučer su od 2015. godine u braku, a spojili su se na snimanju serije "Lude 70-e".