Iako su u braku preko pet godina, zvezde "Veselih 70-ih", Mila Kunis i Ešton Kučer, jedan su od onih parova o kojima se poslednjih godina neprestano piše u kontekstu razvoda.

Roditelji dvoje dece ne prestaju da intrigiraju javnost, ali i medije, svojim navodnim bračnim problemima zbog kojih se u nekoliko navrata već šuškalo o razvodu. Hoće li do istog zaista i doći te koliko će "težak" biti ovaj holivudski razvod, otkrio je izvor blizak slavnom paru.

Prema magazinu Woman's Day, odluka Mile i Eštona da zajedničku kuću u Los Anđelesu stave na prodaju dokaz je kako se par razvodi. Izvor za spomenuti medij ispričao je kako supružnici neće dočekati selidbu u novi dom, i kako je ovo samo prvi korak u razvodu teškom čak 315 miliona dolara.

KOLIKO JE TEŽAK RAZVOD MILE KUNIS I EŠTONA KUČERA? Javnost u šoku! Prijatelj slavnog para otkrio sve detalje
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao jedan od glavnih razloga razvoda navodi se pandemija i posledice koje su došle sa njom.

- Teško im je bilo da se priviknu na nove uslove i zatvorenost u kući sa dvoje dece. Prošli su kroz puno toga, zaista puno. I nije išlo. Svađali su se bukvalno oko svega - finansija, pranja posuđa, načina razgovora sa decom. Imali su trzavica i pre, ali upravo im je karantin dokazao da nisu jedno za drugo - ispričao je nedavno izvor blizak paru za spomenuti medij.

- Razvod je najverovatniji ishod svega. Nije to privremena svađa, oni zaista misle da nemaju više šta da rade jedno sa drugim. Nemaju o čemu da razgovaraju, samo se svađaju. Pitanje je kome će u slučaju da dođe do razvoda, pripasti deca - zaključio je izvor.