Neko bi rekao da u 21. veku, pogotovo kada ste holivudska zvezda, ne bi trebalo da se povlači ikakvo pitanje o čistoći i higijeni, međutim, očigledno je da ne misle svi tako.

U slučaju poznatog para - Mile Kunis i Eštona Kučera, bivšeg muža Demi Mur, očigledno je da važi sledeće pravilo - tek kada se vidi da ste prljavi, tada se koristi sapun i voda. U stvari, samo voda. Sapun, samo ako mora.

Naime, glumački par pojavio se nedavno u novoj epizodi podkasta "Stručnjak iz fotelje", koji vode njihov kolega Deks Šepard i Monika Padman, a ono što su podelili s njim je ostavilo njihove fanove bez reči.

Nakon što je Padmanova konstatovala da svakodnevna upotreba sapuna čini da koža gubi svoja prirodna ulja, Ešton i Mila su istakli da su saglasni s tim stavom i da se u njihovoj kući svakog dana pere samo ono što mora.

mila kunis i eston kucer otkrili su da izbegavaju upotrebu sapuna
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Nisam imala toplu vodu dok sam odrastala, pa se svakako nisam mnogo tuširala - rekla je Kunisova i dodala da ni njihova deca Vajat (6) i Dimitri (4) nisu mališani koji se redovno kupaju.

mila kunis priznala je da ne kupa decu redovno
Shutterstock 

- Nisam bila onaj roditelj koji kupa novorođenčad, nikad - dodala je glumica.

Ešton je na to dodao:

- Ako vidim na njima prljavštinu, okupaću ih. U suprotnom, nema poente.

eston kucer je rekao da ih kupa tek kad vidi prljavstinu
Shutterstock 

- Znate li koja je to ušteda vode i sredstava za higijenu?!

Par je istakao i da izbegavaju upotrebu sapuna, te da uglavnom koriste prirodne alternative.

Fanovi su, kao što je i očekivano, bili u potpunom šoku, a iako je bilo onih koji se se slažu sa stilom života popularnog para.

Međutim, prednjačili su oni koji smatraju da, iako je normalno da se deca prljaju, ipak ih treba kupati redovno.

"To što ti nisi imala toplu vodu pa ispala "normalna" ne znači da to isto treba da radiš i sa decom, drugačija su vremena Mila", "Uvek su mi delovali prljavo, a sad imam i potvrdu", "Pobogu ljudi, sapun je 2 dolara, šta je s vama", "Trebalo bi obavestiti socijalnu službu", "Da su obični smrtnici, deca bi im već bila oduzeta, ali pošto su u pitanju selebritiji, onda se ne računa..." samo su neki od komentara ogorčenih ljudi na mrežama.