Činilo se da će glumac Ešton Kučer (43) uvek izgledati poput 20-godišnjaka, međutim najnovije fotografije su pokazale da i on stari.

Zvezda serija "Vesele 70-e" uslikana je na setu novog filma, romantične komedije "Your Place or Mine" u kojoj glumi s koleginicom Riz Viterspun. Dok je šetao pred kamerama u četvrti Bruklin, u Njujorku, izgledao je poput zgodnog biznismena.

Obožavatelji su primetili da u plavom odelu s aktovkom liči na glumca Džejmija Dornana i njegovom liku Kristijana Greja iz filma "50 nijansi sive". 

Ne možemo a da se ne složimo da Eštonu veoma dobro stoji ozbiljniji imidž i da je ovo lepa promena u poređenju s njegovim opuštenim, dečačkim odevnim kombinacijama. Nakon što su slike obišle svet, na društvenim mrežama su se pojavili komentari u kojima fanovi pišu da glumac izgleda starije ali i ozbiljnije.

"Ostaio preko noći", "Baš je lep ovko ozibljan", "Gde je nestalo ono njegovo lepo lice", "Zgodaaaan", samo su neki od komentara Eštonovih obožavatelja.

eston kucer
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Ešton Kučer je od 2015. u braku s Milom Kunis i imaju dva sina - Vajata (7) i Dimitrija (4).

Prethodno je bio u braku s Demi Mur od 2005. do 2013. godine koja je od njega bila starija 15 godina. Demi je kasnije u knjizi otkrila kako ju je glumac varao i prisiljavao na seks u troje na koji je pristala kako bi mu pokazala da je dobra supruga.

eston kucer nekada
Shutterstock 

Ešton je naknadno poručio kako iz poštovanja prema supruzi i deci ne želi ništa da komentariše.

eston kucer sa milom kunis i decom
Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia