Nedavno su svet obišle nove fotografije glumca Eštona Kučera koje su nastale malo pre gostovanja u emisiji kod poznatog komičara Džimi Kimelra. Mnoge je iznenadio njegov izgled, a fanovi su se složili da je Ešton "ostario preko noći".

Mnogi nisu očekivali da je glumac, inače rođen 7. februara 1978. godine, ovako frizički "propao", a naročito jer uživa u ljubavi sa  glumicom Milom Kunis s kojom ima dvoje dece. Ipak, izgleda da je mučan život pre braka sa najpoželjnijom glumicom na Eštona ostavio traga.

Ešton Kučer ostario preko noći.
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Karijeru je počeo kao model

Kučer je karijeru započeo radeći kao model, a prvi put se na malim ekranima pojavio u Foksovom sitkomu „Vesele sedamdesete“. Glumio je simpatičnog Majkla Kelsa, a serija je bila veoma popularna pa je snimljeno osam sezona.

Tokom 2003. godine glumio je u romantičnim komedijma „Upravo venčani“ i „Ćerka mog šefa“. Iste godine osmislio je i producirao televizijski šou „Ispaljeni" koji je emitovan do 2012. godine.

Ešton Kučer je započeo karijeru kao model.
Shutterstock 

Pažnju filmskih kritičara privukao je ulogom u filmu „Efekat leptira“ iz 2004. godine. Usledile su uloge u romantičnim komedijama „Pogodi ko“, „Vegas za dvoje“, te biografskoj drami „Džobs“...

Detinjstvo i bolestan brat

Ešton Kučer je rođen 1978. godine u Čedar Repidsu u radničkoj porodici. Majka mu se zove Dajana, a otac Leri M. Kučer koji je potomak čeških doseljenika, a majka ima češke, nemačke i irske korene.

Ešton Kučer hteo da se ubije zbog brata.
Profimedia 

Odrastao je u relativno konzervativnoj katoličkoj porodici. Ima stariju sestru Tašu i brata blizanca Majkla koji je kao dete preživeo transplantaciju srca. Majkl takođe boluje od cerebralne paralize, ali ga to ne sprečava da radi kao portparol advokatske organizacije „Reaching for the Stars“.

Njegovi zdravstveni problemi učinili su da život u porodici Kučer bude veoma stresan, zato se Ešton trudio da bude angažovan na različitim poljima kako bi što više vremena proveo van kuće.

Kada mu je bilo 13. godina pomišljao je da počini samoubistvo kako bi bratu dao svoje srce. Rekao je svom ocu kako je hteo da skoči sa krova bolnice. Na sreću, Majkl je vrlo brzo dobio srce i tranplantacija je završena. Ešton je bio prvi razred srednje škole u svom rodnom gradu kada je porodica odlučila da se preseli u drugi grad, tako da je srednju školu završio u Homstadu. Tokom školovanja zavoleo je glumu, pa je igrao u školskim predstavama. Ipak, roditelji su mu se razveli kada je imao 16 godina, pa se njegov život okrenuo naopačke.

Hapšen je zbog krađe

Pre nego što je trebao da maturira odbio je svoju srednju školu s namerom da ukrade novac, ali je vrlo brzo uhapšen. Osuđen je na uslovnu kaznu i 180 časova društvenog rada. U jednom od svojih intervjua rekao je da ga je ta kazna naučila mnogo stvari, izgubio je devojku i stipendiju za nastavak školovanja, te bio zauvek obeležen onim što je uradio.

U avgustu 1996. upisao je Univerzitet u Ajovi. Planirao je da postane biohemijski inženjer kako bi pronašao lek za bratovu bolest. Ipak, već na početku ga je uprava doma u kome je stanovao izbacila jer je pravio previše buke. Priznao je da nije imao pojma šta radi, ali je mislio da je sve što radi ispravno. Kako bi zaradio novac za školovanje radio je studentske poslove.

Posle uspešne karijere modela iz Njujorka se preselio u Los Anđeles, a već nakon prve audicije dobio je ulogu Majkla Kelsa u televizijskoj seriji „Vesele sedamdesete“ koja se snimala od 1998. do 2006. godine.

Već 2003. godine otisnuo se u producentske vode. Osmislio je i realizovao televizijski šou „Ispaljeni“ u kome je u različite komične situacije dovodio mnoge slavne holivudske glumce. U maju 2011. objavljeno je da će Ešton Kučer zameniti Čarlija Šina u veoma popularnom sitkomu „Dva i po muškarca“. Šuškalo se da je tada potpisao ugovor vredan skoro 20 miliona dolara. Prvu epizodu u kojoj se pojavilo pogledalo je više od 28,7 miliona ljudi. Istraživanja su pokazala da je ta epizoda bila gledanija od svih epizoda od početka snimanja serije. Ešton je zarađivao oko 750.000 dolara po epizodi. 

Pre braka sa Milom, bio je pravi zavodnik

Ešton Kučer od svojih prvih glumačkih početaka slovi za holivudskog zavodnika, pa je njegov privatni život često u fokusu javnosti.

Prva ozbiljnija veza poznatog glumca bila je sa glumicom Britani Marfi. Par je zajedno snimio i film "Upravo venčani", a hemija izmđu njih je bila vidljiva i na velikom platnu. Iako su se rastali, ostali su dobri prijatelji, pa je vest da je Britani umrla 2009. godine u 32. godini života jako pogodila poznatog glumca. I dan danas kada ga pitaju, kaže da to još uvek nije prihvatio.

"Danas je svet izgubio jedan mali deo sunca." napisao je nakon što je saznao tužnu vest.

U septembru 2005. godine venčao se sa 16 godina starijom glumicom Demi Mur.

Šest godina kasnije, Demi je objavila da su se razišli, a u novembru 2013. godine su se „zbog nepomirljivih razlika“ zvanično razveli. Pravi uzrok razloga je kasnije otkriven, kada se ispostavilo se da je Ešton bio neveren Demi koja je taj razvod i izdaju teško podnela.

eston kucer i demi mur
Shutterstock 

Početkom 2012. godine Ešton je započeo vezu s kolegicom Milom Kunis, s kojom je glumio u seriji „Vesele sedamdesete“. Verili su se u februaru 2014. godine, a ubrzo nakon toga dobili ćerku Vajat. Venčali su se u julu 2015, a u novembru 2016. godine dobili sina Dimitrija Portvuda.

Sport je njegova ljubav

Osim što se bavi glumom i preduzetništvom, Ešton trenira brazilski džijudžicu, te poseduje ljubičasti pojas. U septembru 2008. godine postao je asistent trenera fudbalskog kluba škole Harvard-Vestlejk u Los Anđelesu. Ipak, zbog obaveza na televiziji nema mnogo vremena da se posveti ovom poslu. 

Više fotografija nekad i sad slavnog glumca pogledajte u nastavku: Gallery

River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Priscilla Grant / Everett / Profimedia Da li je to glumac bio na botoksu?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!