Mnogi ne znaju da proslavljeni glumac Ešton Kučer ima brata blizanca Majkla koji je mlađi od njega samo 5 minuta. Majkl Kučer je rođen sa kardiomiopatijama, a njegovo zdravstveno stanje pogoršavalo se dok je bio dete.

Ešton Kučer oduvek je bio slab na brata i nikada nije krio da je na sve načine pokušavao da mu bude podrška.

Njegovi zdravstveni problemi učinili su da život u porodici Kučer bude veoma stresan, zato se Ešton trudio da bude angažovan na različitim poljima kako bi što više vremena proveo van kuće.

Jednom prilikom slavni glumac je otkrio da je sa samo 13 godina želeo da izvrši samoubistvo kako bi njegovo srce bilo presađeno Majklu, koji je tada tražio donora.

Rekao je svom ocu kako je hteo da skoči sa krova bolnice, ali na svu sreću Majkl je vrlo brzo dobio srce i tranplantacija je završena. 

Ešton je kao dečak govorio kako želi da pronađe lek za cerebralnu paralizu od koje boluje mnogo dece u svetu. Ipak, izabrao je drugi životni poziv.

Majkl je postao veliki govornik i advokat koji brani prava dece sa cerebralnom paralizom, a zahvaljujući snazi koju izražava kroz motivacione govore uspeo je da se izbori u životu. Danas je oženjen i ima sina.

Iako su zbog obaveza često razdvojeni, braća su i dalje veoma vezana. Majkl je jednom prilikom otkrio kako svaki telefonski razgovor završavaju rečenicom "voli te brat".

Slavni glumac Ešton Kučer hteo da se ubije sa 13 godina
Jevone Moore / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!