Mekoli Kalkin imao je samo 10 godina kad je postao svetska faca i milioner, ali nikada se nije ponašao kao razmažena zvezda. Ipak, uz njega su se vezali brojni skandali zbog njegovih problema sa zavisnošću, ali i zbog bliskog prijateljstva s Majklom Džeksonom za kojeg se godinama šuškalo da je pedofil.

"Meni je to bilo normalno. Znam da je to svima neka velika stvar, ali meni nije. Ljudima je to prijateljstvo bilo čudno, jer je Majkl bio najpoznatija osoba na svetu. Koliko znam, nikad me nije zlostavljao. Mislim da bih shvatio da se nešto tako događalo", jednom je prilikom izjavio glumac koji je, s duge strane, oca javno optužio za psihičko i fizičko zlostavljanje.

Njegovi roditelji razveli su se kada je Mekoli 14 godina, a zatim je krenula teška bitka za starateljstvo nad njim i njegovim novcem, ali Kalkin se sa samo 16 godina izborio da sam raspolaže svojim novcem. Sa samo 17 godina oženio se glumicom Rejčl Miner, a brak je potrajao samo tri godine.

mekoli kalkin
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Takođe, Kalkin je bio u višegodišnjoj vezi s Milom Kunis koja se tada tek probijala u Holivudu. Ako ste se sada iznenadili ovim podatkom, niste jedini, mnogi još uvek ne znaju kako je ovaj par bio zajedno od 2002. do 2011. godine. Šuškalo se i kako su se venčali u strogoj tajnosti, a Mila je te navode jednom prilikom to oštro demantovala.

U vreme njihove veze, njegova karijera je počela da propada, a Milina da raste, a kako je glumica sama priznala, ona je bila ta koja je gadno zeznula stvar te joj se život u potpunosti promenio nakon raskida. Počeli su da izlaze kada je ona imala 18, a on 21 godinu.

mekoli kalkin
Henry Flores - BuzzFoto, LLC / Buzzfoto / Profimedia 

"Nađeš čvrstu stenu u životu i to je sve što ti treba. Imali smo uspone i padove, ali uvek smo bili jači od problema", iskreno je priznala Kunis, kao i to da je sigurna da bi njihova veza bila drugačija da su se sreli nešto kasnije. Od 2017. godine Kalkin je u srećnoj vezi s Brendom Song s kojom je u aprilu ove godine dobio sina kojeg su nazvali Dakota, prema njegovoj preminuloj sestri.

Dakota Song Kalkin rođen je 5. aprila u Los Anđelesu, a žena po kojoj je dobio ime preminula je u decembru 2008. godine nakon što ju je pregazio automobil.

"Presrećni smo", rekao je par za Esquire. Uspešno su mesecima skrivali trudnoću od javnosti, no ipak su odlučili da lepu vest podele s medijima. Glumac je juče proslavio 41. rođendan, a kako se menjao kroz karijeru, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia, The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia Mekoli Kalkin nekad i sad