Buntovni klinac Kevin iz filma "Sam u kući", Mekoli Kalkin i njegova izabranica, glumica Brenda Song 5. aprila dobili su prvo dete. Kako pišu strani mediji, Mekoli i Brenda dobili su sina kom su dali ime po glumčevoj sestri Dakoti koja je preminula 2008. godine.

Njih dvoje upoznali su se radeći na filmu "Changeland" pre nekoliko godina, brzo su uplovili i u romansu, a nedugo zatim započeli su i zajednički život. Kalkin je nedavno pričao o roditeljstvu i planovima da dobiju dete, a tom prilikom glumac je sve porkomentarisao kroz šalu.

- Presrećni smo - rekli su kratko Makoli i Brenda u izjavi za strane medije.

- Mnogo vežbamo. Smislili smo, vreme je uspelo. Jer vas ništa ne uzbuđuje više nego kad vaša dama uđe u sobu i kaže: "Dušo, ovuliram" - rekao je Makoli ranije.

Podsetimo, Mekoli je sa 15 godina bio je milijarder i velika dečja zvezda, ali se ubrzo našao u paklu droge i alkohola. Godinama se borio sa teškom ovisnošću o heroinu, a često su prognozirali i njegovu smrt.

Celi Holivud bio je zgrožen njegovim stanjem, a mnogo puta je bio na bezuspešnim odvikavanjima.

Mekoli se 2012. godine čak se i predozirao tabletama, ali su ga u zadnji tren spasili prijatelji. Razlog je, navodno, bila depresija s kojom se borio nakon prekida osmogodišnje veze s glumicom Milom Kunis. Pre ove veze, glumac se sa svega 17 godina oženio glumicom Rejčel Miner, ali taj brak je potrajao samo tri godine.

Mekoli Kalkin
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, mladi glumac je tokom poslednjih godina uspeo da se izbori sa zavisnošću i polako se vratio glumi. Prihvatao je manje uloge u nezavisnim ostvarenjima. Igrao je značajnu ulogu u seriji “Dollface” i imaće veliku ulogu u novoj sezoni “Američke horor priče“.