oji je stekao planetarnu slavu ulogom u seriji "Malkolm u sredini", objavio je na Instagramu da je posao otac. 

Javnost je obavestio porukom "Ja sam tata, ljudi", a više informacija o tome kada je dete rođeno, ni koje ime nosi, nije otkrio. 

Jučerašnjom objavom na Instastoriju rastopio je srca svojih pratilaca. Naime, objavio je video u kom svog sina drži u naručju i ujedno izjavljuje:

"Mnogo ga volim. Mnogo volim svoju suprugu, više nego ikada", a ceo snimak propraćen je laganom muzikom, nalik na uspavanku. 

U par navrata je objavljivao koliko zahvalan na svemu što ga trenutno čini srećnim, misleći na sina i suprugu, a suprugu Pejdž Prajs je često obasipao komplimentima koliko je siguran da će se odlično snaći u ulozi majke.

"Mnogo sam srećan što će moj sin imati najbolju majku u istoriji mama", glasio je opis fotografije na kojoj zajedno sa ženom dodiruju njen stomak. 

"Malkolm u sredini je porastao", "Molim vas nazovite ga Malkolm"... samo su neki od komentara pratilaca koji su u šoku kojom brzinom vreme leti kada je došlo vreme njihov omiljeni lik iz detinjstva postaje otac.

Inače, nakon što je okončano snimanje serije "Malkolm u sredini" glumac se susreo sa mnogobrojnim životnim nedaćama. On je 2009. godine doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je imao potres mozga. Inače je čak devet puta u životu doživeo potrese mozga, a prvi put se susreo sa ovim problemom kada je imao samo sedam godina, dok je igrao fudbal.

Frenki je potom 2012. doživeo i moždani udar, a manje od godinu dana kasnije još jedan. Zbog svega toga, ima rupe u sećanju i ne pamti određene delove iz svog života.

Jednom prilikom povodom toga je Frenki izjavio "Tek kad me ljudi podsete na nešto što smo radili zajedno, shvatim koliko mi je pamćenje loše. Ne sećam se većine stvari o kojima mi pričaju" i osvrnuo se na to da se ne oseća tužno zbog toga što mu se desilo, već da na sve to gleda kao sudbinu, događaje koje nije mogao da izbegne. 

Njegova supruga i koleginica Pejdž Prajs, znajući za njegov problem sa pamćenjem, je osmislila sjajnu ideju. Predložila mu je da u dnevnik zapisuje sve što su zajedno radili kako bi kasnije mogao da se podseti njihovih najlepših zajedničkih trenutaka.