Da pored vas prođe vaš "celebrity crush", odnosno omiljena slavna osoba, kako biste reagovali? 

Verujemo da bi reakcija u najmanju ruku bila slična poput reakcije prolaznice, kada je shvatila ko je na motoru odmah ispred nje. Britanski lepotan i poznati glumac Tom Hardi očigledno nigde ne može proći neopaženo, čak i kada je u najležernijem izdanju ikad. 

"Tiha patnja" mnogih žena godinama mami uzdahe, a nekoliko puta se našao i u samom vrhu najlepših glumaca sveta. Prošle godine je proglašen i najlepšim "celebrity" tatom. Zasluženo, nema šta! 

Sada se Londonom provozao na svom novom motoru, a paparaci su ga uslikali dok je sedeo parkiran i pušio cigarete. U tom je trenutku kraj njega prošla prolaznica, a duseći po reakcijama na fotografijama i vatrena obožavateljka.

Inače, u septembru prošle godine, povela se priča da će upravo on preuzeti jednu od najkultnijih muških uloga svih vremena - Džejma Bonda

Kako se navodi u medijima, navodno će ova odluka biti službeno potvrđena nakon premijere filma "No Time To Die", tačnije petog i poslednjeg nastavka u kom Danijel Kreg glumi Džemsa Bonda

Neke od Hardijevih najvećih uloga su u filmovima "Rokenrola", "Uspon mračnog viteza", Pobesneli Maks" i mnogi drugi, jer danas bukvalno ne postoji veći film u kojem Hardi ne igra neku ulogu.

Tom je nakon burne prošlosti konačno uplovio u mirnu luku i u srećnom je braku sa glumicom Šarlot Rajli sa kojom ima troje dece.