Demi Mur i Džon Travlota su navodno u vezi, prenose strani mediji.

Kolege u poslednje vreme provode puno vremena zajedno, a u prilog glasinama ide i priča jedne konobarice iz restorana u Floridi gde su bili zajedno.

"Sedeli su za stolom u uglu, osvetljeni samo svećama. Izgledalo je jako romantično, mnogo su se smejali i čak su se držali za ruke", ispričala je konobarica za medije

demi mur
Instagram 

Da stvar bude još zanimljivija, spekuliše se da je Džona i Demi spojio njen bivši muž, glumac Brus Vilis. Naime, Brus i Travolta prijatelji su već dugo godina i navodno mu je predložio da se nađe s Demi kada mu je priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Keli Preston.

Sve to je podstaklo glasine o novom holivudskom paru i ne preostaje nam ništa drugo sem da sačekamo da li će oni nešto uskoro reći za medije.

Podsetimo, Travoltina supruga Keli Preston preminula je pre godinu dana nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke koju je vodila u tajnosti. U braku su bili 28 godina i zajedno su dobili troje dece, ali njihov najstariji sin Džet izgubio je život 2009. godine u tragičnoj nesreći. Glumac se s gubitkom sina i supruge još nije pomirio i redovno im posvećuje objave na društvenim mrežama.

dzon travolta
Shutterstock 

Travoltina nova navodna devojka Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je muzičar Fredi Mur s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brusa Vilisa s kojim je dobila tri ćerke , a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ešton Kučer, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.