Jedne od poslednjih fotografija glumca Toma Kruza šokirale su javnost nakon što se pojavio sa poprilično promenjenim izgledom, a što je, sudeći po svemu, rezultat brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgao.

- Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled - rekla je nedavno vrhunski estetski hirurg Nila Raja.

tom kruz
Profimedia 

Kada se pojavio na bejzbol utakmici u San Francisku sa svojim sinom Konorom, fanovi su primetili promene kada je reč o glumčevom fizičkom izgledu.

"Tome, šta si uradio sa svojim divnim licem? Tako sam se razočarala kada sam te videla na tribinama. Prestani da stavljaš s*anja u svoje lice, molim te", "Ili je uradio nešto s licem ili se ugojio", "Što se događa sa njegovim licem? Da li je to neka alergijska reakcija?", glasili su neki komentari tada.

tom kruz
printscreen/youtube 

Ovoga puta, Tom Kruz je uslikan na Daksford aerodromu u Kembridžu povodom snimanja filma "Nemoguća misija 8".

Fotografije koje su se pojavile ponovno otkrivaju značajne promene na glumčevom licu.

Na njima Tom Kruz ipak malo više liči na sebe, uz vidno popustljiviju kožu nakon što su fileri, čini se, malo popustili.

Inače, Kruz ima 59 godina i u sjajnoj je fizičkoj formi, a isto želi i za svoje lice koje je, čini se, počeo redovno da "sređuje" estetskim tretmanima.