Tom Kruz možda je jedan od najboljih glumaca svih vremena, ali zbog problematičnog ponašanja sve više ljudi plaši se da sarađuje sa njim.

Mnogi to pripisuju ozloglašenom kultu čiji je član godinama, a koji je indirektno uticao i na to da mu puknu sva tri braka, kao i brojne veze.

Zbog Sajentologa često je bio i na meti kritika, jer se smatralo da je prvo dvoje dece okrenuo protiv bivše supruge Nikol Kidman, zbog čega godinama nisu razgovarali sa njom.

Međutim, iako je glumac u sjajnim odnosima sa sinom Konorom i ćerkom Izabel, kada je u pitanju Suri, situacija je potpuno drugačija. Naime, nju je dobio u braku sa Kejti Holms, a iako su u početku delovali srećno, Sajentolozi su sve više pojačavali svoj uticaj što glumica nije mogla da izdrži.

tom kruz nije video cerku godinama
Profimedia 

Svađe su bile nepodnošljive, te je podnela zahtev za razvod. Suri je imala samo 6 godina kada je poslednji put videla oca, a sada se konačno saznalo zašto se nikada nije borio za starateljstvo nad jedinom biološkom ćerkom.

Iako su u medijima kolale razne teorije zbog čega je to tako, kako piše "Entertainment Times", sada se saznalo da posredi potpuno drugačija situacija.

tom kruz i kejti holms postigli su dogovor o starateljstvu za nedelju dana
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Naime, kada je bivši par obelodanio da se razvode, na iznenađenje mnogih, dogovor oko starateljstva nad Suri postignut je u manje od nedelju dana te su se tada, bez drame i medijskog prepucavanja, dogovorili da će imati zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa ćerkicom preselila u Njujork, a devojčica i otac su izgubili kontakt.

kejti holms se preselila u njujork sa suri
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Prema navodima spomenutog portala, razlog takvog Tomovog ponašanja i "dizanja ruku" od ćerke leži upravo u činjenici da je pripadnik Sajentološke crkve koja mu sve ove godine brani kontakt s devojčicom jer ona sama nije članica iste. Iako je Crkva to porekla, u jednom od intervjua, 58-godišnji glumac priznao je da je bivša supruga podnela zahtev za razvod jer se bojala da će on, sa Sajentolozima imati preveliki uticaj na njihovu ćerku jer su i njegovo dvoje starije dece pripadnici spomenute crkve.

suri kruz danas
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Danas Suri ima 15 godina i mnogi su saglasni da je slika i prilika svoje majke. Često se može videti na ulicama Njujorka, a mnogi komentarišu da je "ni otac ne bi prepoznao koliko je porasla", a kako danas izgleda pogledajte u galeriji na kraju teksta:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Eldi / SplashNews.com / Splash / Profimedia Suri Kruz nekad i sad