Neko bi rekao da je dodela Oskara poslednje mesto gde treba da dođe do fizičkog sukoba, ali nažalost, nakon sinoćnog incidenta, više je nego jasno da nije tako. Doduše, dodela Oskara ne bi trebalo ni da ni mesto gde se zbijaju šale na račun nečije bolesti, u ovom slučaju, na konto problema sa alopecijom Džejde Piket Smit.

Sve se dogodilo kada je Kris Rok predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, našalivši se usput na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Mur u filmu “G.I. Jane.” Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G.I. Jane 2”.

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

I dok je glumica na neslanu šalu prevrnula očima, Vil Smit je odlučio da je jedini pravi način da odbrani "čast" svoje žene tako što će se popeti na binu i ošamariti Roka.

Džejda je prevrnula očima na šalu Krisa Roka.
printscreen/youtube 

Međutim, pored neslavnog događaja, ono što je obišlo svet su i reakcije glumaca kojima su, slobodno možemo reći, vilice pale do poda, a šok i neverica ispunili su svečanu salu.

Vil Smit je ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Većina je u šoku ispratila nemili događaj, pogotovo što u prvi mah niko nije očekivao da će doći do bilo kakvog sukoba jer se Smit najpre nasmejao, a potom dobacio psovke sa svog sedišta.

Glumci su šokirano ispratili dešavanja, međutim jedna osoba je prednjačila i gotovo preko noći postala mim na mrežama, a to je niko drugi do Nikol Kidman.

Ceo svet bruji o reakciji Nikol Kidman na ono što se dogodilo na dodeli Oskara.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Njena reakcija bila je toliko burna da je glumica već dobila sopstveni tag #whatjusthappened’, što je u svetu društvenih mreža skoro pa kao Oskar.

"Ali reakcija Nikol Kidman... Novi mim je rođen", "Nikol je osetila vajb", "Nikol konačno prevazišla aplaudiranje poput foke", "Svi smo mi bili Nikol u tom trenutku", "Šamar je toliko moćan da je naterao Nikol Kidman da prvi put pomeri lice u 11 godina", "Nikol zaslužuje Oskara za ovu reakciju"... samo je delić onoga što s emoglo pročitati na mrežama.

I zaista, Nikol je krajnje burno odreagovala na sve što se dešavalo na bini, očigledno u neverici da je do ovako nečeg moglo da dođe. Međutim, baš kako je u jednom tvitu i spomenuto, ovo nije prvi put da je lepa glumia postala zvezda društvenih mreža. 

Jedan od nezaboravih momenata svakako je bila i dodela Oskara iz 2017. godine, kada je sve začudio način na koji je aplaudirala, te su je mahom poredili sa fokom. 

Ispostavilo se da je Nikol tada nosila vredan "Harry Winston" dijamantski prsten koji ima 119 karata i 13.58-karatni dijamant okružen platinom, a nakon što su snimci preplavili mreže, objasnila je šta posredi:

- Bila sam potpuno prestravljena da ću ga oštetiti. Bilo je jako neprijatno i mislila sam: "Bože, zaista želim da aplaudiram. Nisam želela samo da sedim tamo s rukama u krilu, sigurno bi se svi pitali zašto ne tapšem, a to bi bilo još gore, zar ne?- objasnila je Nikol.

- Zato je izgledalo tako kako je izgledalo, i bilo je jako teško jer je prsten ogroman, skup i predivan, ali nije moj i zato sam se plašila - zaključila je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!