Svet i dalje ne može da dođe sebi nakon sinoćnog sukoba između glumaca i nekadašnjih kolega Vila Smita i Krisa Roka. Sve je počelo kada se komičar našalio na račun supruge slavnog glumca, rekavši da jedva čeka da je vidi u filmu "G.I. Jane 2", aludirajući na to što je ćelava baš kao i Demi Mur u prvom delu ostvarenja.

Međutim, s obzirom da se Džejda godinama bori s alopecijom, ova doskočica zasmetala je njenog suprugu koji se najpre prodrao sa sedišta na Roka uz reči da mu "ne spominje ženu", a potom se i popeo na binu i snažno udario komičara.

Kris Rok je uvredio ženu Vila Smita na ovogodišnjoj dodeli Oskara.
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

Iako su mnogi izrazili sumnju da je sve iscenirano, kako se navodi iz policije, Kris Rok odbio je da podigne tužbu protiv Smita, iako ima pravo da pokrene krivični postupak i kasnije kada se ceo slučaj istraži do kraja.

Međutim, istina je da sukob između nekadašnjih kolega iz hit serije "The Fresh Prince of Bel-Air" traje već nekoliko godina, mnogo pre Oskara.

Vil Smit udario je Krisa Roka.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Sve je počelo tako što je Vil javno poželeo svojoj bivšoj supruzi Širi Zampino srećan rođendan i poručio joj da je voli, što je Rok prokomentarisao rečima:

"Vau, tvoja žena baš ima razumevanja".

Strasti su se ustalasale 2016. godine, nakon što je Džejda bojkotovala dodelu Oskara jer su svi nominovani bili beli.

"Džejda je rekla da neće doći. Pomislio sam, "Zar nije ona u emisiji?" Džejda će bojkotovati Oskara? To je kao da ja bojkotujem Rijanine gaćice. Svejedno nisam pozvan da to radim", našalio se tada.

Kris Rok ismevao je Džejdu još pre nekoliko godina.
Shutterstock 

Rok je "žacnuo" i Smita čije ime je najavljeno kao mogući kandidat za Oskara za film "Concussion".

"Vil je nominovan za "Concussion", razumem. Bukvalno je da pobesniš. Nije fer da je Vil ima toliko dobru ulogu i da čak nije ni nominovan. U pravu ste", započeo je i dodao:

"Takođe nije fer da su Vilu dali 20 miliona dolara za "Wild Wild West" smeće", rekao je glumac.

Inače, Džejda i Kris Rok bili su prijatelji godinama, a ona se čak i pojavila u njegovom šou programu i smejala i učestvovala u njegovim šalama. Kasnije su radili zajedno u animiranom filmu "Madagaskar", i činilo se da je sve ok.

Čak i kada su je svojevremeno pitali za šale koje je izrekao Rok, činilo se da ih je glumica i tv voditeljka ipak prihvatila bez neke preterane ljutnje.

"Moramo da nastavimo dalje. Postoji mnogo bitnijih stvari koje moramo da rešimo u svetu", rekla je nedelju dana nakon dodele Oskara. Kada su Smita pitali o tome, on se jednostavno osmehnuo i pokazao znak mira. 

Kris Rok ranije je bio prijatelj sa Džejdom i Vilom Smitom.
Shutterstock 

Međutim, očigledno je da stvari ipak nisu prihvaćene toliko dobro kao što se mislilo. Zapravo, ako i sada pogledate snimak, vidi se da se Vil najpre nasmejao na Rokove šale, a potom, nakon Džejdine reakcije burno reagovao, te mnogi misle da je glumica ta koja je "zakuvala" sve.

Mnogi smatraju da je džejda ta koja je sve zakuvala na dodeli Oskara.
printscreen/youtube 

Da li ćemo i u budućnosti videti još šala na račun Džejde i Smita od strane Roka, ostaje da vidimo, a ukoliko ste propustili kako je izgledao njihov sukob na dodeli Oskara, pogledajte video u nastavku.

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!