Američka pevačica Vilou Smit (21), najmlađa ćerka Vila Smita i Džejde Pinket Smit u poseldnje vreme sve više privlači pažnju javnosti svojim ljubavnim životom.

Naime, Vilou Smit je uslikana u društvu muzičara Devejna, a ovo možda ne bi bilo čudno da nije u višegodišnjoj vezi sa Tajlerom Kolom.

Na ležaljkama uz okean nisu marili za tuđe poglede, već su uživali u strastvenim trenucima, a jedno drugome su naneli i zaštitnu kremu protiv sunčanja, u čemu ih nisu sprečili ni objektivi paparaca.

Vilou Smit na plaži s muškarcem koji nije njen dečko.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pevačica je pokazala i svoju vitku liniju u crnom bikiniju, a dodatnu pažnju privlačila je obrijanom glavom i tetovažama na svom telu.

Ali, ono što je najzanimljivije kod ovih paparaco fotki jeste činjenica da je ćerka glumca već neko vreme u vezi s muzičarem Tajleom Kolom, od 2017. godine, ali je ranije ove godine otkrila da su postigli dogovor kako mogu da imaju više partnera, odnosno da praktikuju poliamoriju, izbor je očigledno pao na De Vajnea.

Volou Smit sa dečkom Tajlerom Kolom ima otvorenu vezu
printscreen/instagram 

- Sa poliamorijom osećam da je baza veze sloboda da kreiraš stil odnosa koji funkcioniše za tebe i ne moraš da ukoračiš u monogamiju samo zato što svi oko tebe kažu da je to ispravna stvar - rekla je ona nedavno, a takođe je izjavila da joj roditelji pružaju punu podršku u svemu, naročito njena majka.

Inače, Vilou Smit je dvadesetak je godina ostvarila već uspešnu muzičku karijeru, a pre godinu dana već je kupila i svoju prvu kuću po ceni od milion dolara, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

printscreen/instagram Vilou Smit sa dugom kosom i nakon što je obrijala glavu.