Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da je ćerka Vila Smita, pevačica Vilou Smit usred live koncerta obrijala svoje afro kovrdže.

Koncert organizovan u čast svog četvrtog albuma "Lately I Fell Everything", otvorila je pesmom koja ju je proslavila, "Whip my hair", a potom je sela na stolicu, i svirala gitaru dok je za to vreme druga devojka brijala njenu glavu.

Pre samog koncerta Vilov je rekla kako razmišlja o toj ideji.

"Razmišljam da obrijem glavu tokom izvođenja pesme "Whip My Hair". Ovo bi bio treći put u mom životu da brijem glavu. Uvek brijem glavu u značajnim vremenima u životu. Ovo je definitivno jedan od tih trenutaka", rekla je Vilou, piše magazin "People".

Njena majka Džejda Pinket Smit pre nekoliko dana takođe je objavila kako je obrijala svoju glavu i otkrila da ju je upravo ćerka naterala na to.

dzejda smit obrijala je glavu nakon sto ju je cerka ubedila
Instagram 

"Vilou me naterala da ovo učinim jer je došlo vreme da pustim sve… Moje pedesete će biti božanstveno osvetljene ovom izbrijanom glavom", napisala je Džejda.

Vilou je, kao i majka joj, uvek bila buntovnog karaktera, a promena joj sjajno pristaje. Još neka njena izdanja, odnosno kako je izgledala sa dužom kosom, a kako sad, pogledajte u galeriji ispod i procenite šta joj bolje stoji.

printscreen/instagram Vilou Smit sa dugom kosom i nakon što je obrijala glavu.