Ljubavni život Toma Kruza veoma je zanimljiv! Možda niste znali da su sve tri njegove supruge postale bivše s 33 godine? Zvuči čudno, ali je tako!

Tom Kruz i njegovi brakovi često su bili tema medija. Do danas se tri puta ženio, ali sva tri braka su propala i završila razvodom. Ipak, to nije jedina zajednička stvar injegovim brakovima. Svaka supruga postala je bivša kada bi napunila 33 godine.

Kontroverzna povezanost Toma Kruza sa Sajentološkom crkvom dobro je poznata, a neki veruju da bi to moglo imati neke veze s 33 kao nesrećnim brojem za svakoga kome glumac postane suprug. Prema "New York Daily Newsu", 33 je značajan broj u sajjentologiji i poznat je kao "Majstorski učitelj", a simbolizuje altruizam.

Njegova prva supruga, glumica Mimi Rodžers imala je 31 godinu kada se udala za Toma 1987. On je imao 24 godine u vreme kada se venčao s Mimi, bivšom suprugom sajentologa Džima Rodžersa. Veruje se da je Rodžersova, koja je bila šest godina starija od zvezde Top Gana, imala uticaj za Tomovo interesovanje za sajentologiju.

Mimi je imala 33 godine kada se razvela od Toma, baš kao i njegove druge dve kasnije žene
NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia 

16. januara 1990., kada je Mimi imala 33 godine, par je objavio razvod samo nekoliko dana pre njegovog 24. rođendana 27. januara.

Nikol Kidman bila je druga žena Toma Kruza koja je imala 23 godine kadase uoči Božića 1990. udala za glumca. Za 10 godina koliko su bili u braku, usvojili su i dvoje dece, Isabelu i Konora. Njihov je razvod najavljen u februaru 2001., samo nekoliko meseci nakon 10. godišnjice braka.

Poslednja od tri glumice koja se udala za Kruza bila je Kejti Holms, a postali su roditelji devojčice Suri u aprilu 2006., pre nego što su se venčali u novembru 2006. godine. Međutim, u junu 2012. 33-godišnja Kejti podnela je zahtev za razvod.

Tokom braka s Mimi Rodžers želeo da postane sveštenik

Tom Kruz i Mimi Rodžers venčali su se 1987. Par je ostao u braku još tri godine pre nego što su se službeno razveli. Mimi je tri godine kasnije otkrila šokantne vesti, uprkos tome što je navela nerešene probleme kao razlog njihovog razvoda.

Prvi brak američkog glumca s suprugom glumicom dospeo je na naslovnice. Kruz je ispričao kako je izgledao njegov prvi susret s Mimi Rodžers 1986. tokom intervjua za "Rolling Stone". Dok je govorio, Tom je otkrio da je Mimi prvi put sreo na večeri 1985. dok je razvijao svoju karijeru.

Mimi Rodžers je Toma Kruza upoznala sa sajentologijom
Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia 

Kruz je tvrdio da je upoznao Mimi na večeri, ali čini se da se Mimi drugačije seća događaja. Mimi je razgovarala sa San-Sentinelom o 1987. i rekla da su se ona i njen bivši suprug upoznali preko zajedničkih prijatelja. Prema izveštajima, Kruza je sa sajentologijom upoznala njegova bivša supruga koja je pre bila udata za sajentologa Džima Rodžersa.

Dok je govorila, Mimi je rekla da je Kruz razmišljao o tome da postane sveštenik. Izjavila je da Kruzoe duhovne potrebe nisu bile zadovoljene brakom.

1993. Rodžersova je pozirala za "Playboy", a za magazin je otkrila detalje.

"Pa, evo prave priče. Tom je ozbiljno razmišljao o tome da postane sveštenik. Barem u tom razdoblju, izgledalo je kao da se brak neće uklopiti u njegove sveukupne duhovne potrebe. I mislio je da mora biti u celibatu kako bi održao čistoću svog instrumenta", rekla je Mimi i dodala:

"Mom instrumentu je trebalo ugađati".

Od tada se ovaj citat ponavlja kako bi objasnio zašto se par razišao. Tom je bio u celibatu kako bi sačuvao svoju duhovnu čistoću, ali Mimi je imala drugačije planove, a izgleda da se i Tom predomislio s obzirom na propale brakove s glumicama Nikol Kidman i Kejti Holms.

I Nikol je jednom prilikom izjavila da je vera bila razlog kraha braka s Tomom
Shutterstock 

Međutim, njena bliska prijateljica tvrdi da to nije bio slučaj.

"Mimi ima iskrivljen smisao za humor, a to je bila samo šala".

Sajentolozi su bili u potrazi za odgovarajućom devojkom

U oktobarskom izdanju, posebna dopisnica "Vanity Faira" Meuren Ort izveštava da je 2004. sajentologija krenula u tajni projekt na čelu s Šeli Miskevidž, suprugom šefa sajentologije Dejvida Miskevidža, a koji je uključivao pronalaženje devojke za Toma Kruza.

Prema nekoliko izvora, organizacija je osmislila razrađen proces audicije u koji su pozvane glumice koje su već bile članice sajentologije, rekli su im da su na audiciji za novi film za obuku, a zatim postavili niz znatiželjnih pitanja uključujući: "Šta mislite o Tomu Kruzu?"

Mark Hedli, sajentolog od sedme godine, koji kaže da je gledao nekoliko video kaseta s audicija dok je bio voditelj sajentološkog internog studija, rekao je Ortu: "Nije kao da moraš ugoditi samo svom suprugu – moraš se pridržavati pravila sajentologije."

I Nikol Kidman i Penelope Kruz su se sukobile sa scaentologijom i Dejvidom, tvrdi jedna bivša sajentološkinja.

Penelope je takođe imala problem s Tomom zbog sajentologije
Shutterstock 

"Ne smete da učinite ništa što se kosi s pravilima sajentologije, jer bi Tom Kruz poludeo", kaže Hedli. Predstavnici sajentologije poriču da se takva potraga dogodila i odbacili su nekoliko izvora priče kao netačne.

Prema Ortu, Nezanin Boniadi, iranska glumica i sajentološkinja odgajana u Londonu, je baš tako odabrana i bila je u vezi s Kruzom od novembra 2004. do januara 2005. U početku joj je rečeno samo da je odabrana za "vrlo važnu misiju".

U jednomesečnom pripremanju u oktobru 2004., svakodnevno je podvrgnuta reviziji, proces u kojem je visokorangiranom sajentološkom službeniku ispričala svoje najskrivenije tajne i svaki detalj svog seksualnog života.

Nazanin Boniadi - glumcica joju je sajentologija spojila sTomom
Shutterstock 

Boniadi je navodno rečeno da se mora rešiti aparatića za zube, crvenih pramenova u kosi i dečka. Prema upućenom izvoru, pokazani su joj poverljivi revizijski dosijei njenog dečka kako bi se ubrzao raskid.

Sajentologija poriče bilo kakvu zloupotrebu poverljivog materijala. Izvor kaže da je Boniadi potpisala ugovor o poverljivosti i da joj je rečeno da će, ako "zabrlja" na bilo koji način, biti proglašena supresivnom osobom (neprijateljem sajentologije).

Tom Kruz nedavno je raskunio vezu
Shutterstock 

Ort je naveo i da je u novembru u 2004. Boniadi smeštena u Njujorku, gde je upoznala Toma Kruza.

Tada je prvi put osetila da će ovo možda biti dogovoreni brak. Za svoj prvi sastanak otišli su na večeru u restoran "Nobuuz" pratnju sajentoloških pomoćnika, zatim na klizalište u "Rockefeller Centru", koje je posebno za njih bilo zatvoreno za javnost. Njih dvoje su tu prvu noć proveli zajedno, ali, prema nekoliko izvora, nisu imali polni odnos.

U "Trump Toweru", gde su Tom i pratnja iznajmili celi sprat, glumac je navodno rekao Nazanin: "Nikad se pre nisam ovako osećao."

Morala je da potpiše drugi ugovor o poverljivosti koji se odnosio posebno na Toma Kruza Boniadi je svojim zabrinutim roditeljima (njena je majka takođe ranije bila sajentološkinja) smela reći samo da je u Njujorku na posebnom sajentološkom projektu.

Zbog Sajentologa često je bio i na meti kritika, jer se smatralo da je prvo dvoje dece okrenuo protiv bivše supruge Nikol Kidman, zbog čega godinama nisu razgovarali sa njom.

Tom Kruz nakon razvoda nije želeo da se bori za starateljstvo nad ćerkom Suri
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Međutim, iako je glumac u sjajnim odnosima sa sinom Konorom i ćerkom Izabel, kada je u pitanju Suri, ćerka koju je dobio u braku s Kejti Holms, situacija je potpuno drugačija. Suri je imala samo 6 godina kada je poslednji put videla oca, a nedavno se saznalo zašto se nikada nije borio za starateljstvo nad jedinom biološkom ćerkom.

Naime, kada je bivši par obelodanio da se razvode, na iznenađenje mnogih, dogovor oko starateljstva nad Suri postignut je u manje od nedelju dana te su se tada, bez drame i medijskog prepucavanja, dogovorili da će imati zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa ćerkicom preselila u Njujork, a devojčica i otac su izgubili kontakt.

Kruz je ćerku Suri video poslednji put kada je imala 6 godina
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Prema navodima spomenutog portala, razlog takvog Tomovog ponašanja i "dizanja ruku" od ćerke leži upravo u činjenici da je pripadnik Sajentološke crkve koja mu sve ove godine brani kontakt s devojčicom jer ona sama nije članica iste.

Iako je Crkva to porekla, u jednom od intervjua, glumac priznao je da je bivša supruga podnela zahtev za razvod jer se bojala da će on, sa Sajentolozima imati preveliki uticaj na njihovu ćerku jer su i njegovo dvoje starije dece pripadnici spomenute crkve. Suri je danas prelepa devojka, ima 16 godina i mnogi se slažu da je slika i prilika svoje majke.

Suri Kruz danas ima 16 godina.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!