Retko ko je mogao da zamisli da će poznati glumac Tom Kruz koji je toliko posvećen deci iz prvog braka sa Nikol Kidman potpuno "promeniti ploču" kada je u pitanju ćerka koju je dobio sa koleginicom Kejti Holms.

Mnogi su za to okrivili zloglasni kult zbog kog je odavno izgubio titulu ličnosti sa kojom se rado sarađjuje.

Zapravo, dugo su kolale priče da je zbog Sajentologa "nahuškao" decu iz prvog braka protiv nekadašnje supruge, a i da je upravo to razlog što drugu ćerku nije video okruglo 10 godina.

Podsetimo, iako je brak između Toma i Kejti u početku delovao idilično, glumica je sve manje mogla da podnese pritisak crkve, zbog čega se odlučila na razvod. Suri je imala samo 6 godina kada je poslednji put videla oca, a nedavno se konačno saznalo zašto se nikada nije borio za starateljstvo nad jedinom biološkom ćerkom.

Tom Kruz poslednji put je video ćerku koju je dobio sa Kejti Holms kada je imala samo 6 godina.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Kako se navodilo, dogovor oko starateljstva nad Suri postignut je u manje od nedelju dana te su se tada, bez drame i medijskog prepucavanja, dogovorili da će imati zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa ćerkicom preselila u Njujork, a devojčica i otac su izgubili kontakt.

Prema pisanjima stranih medija, razlog takvog Tomovog ponašanja i "dizanja ruku" od ćerke leži upravo u činjenici da je pripadnik Sajentološke crkve koja mu sve ove godine brani kontakt s devojčicom jer ona sama nije članica iste. Iako je Crkva to porekla, u jednom od intervjua, 58-godišnji glumac priznao je da je bivša supruga podnela zahtev za razvod jer se bojala da će on, sa Sajentolozima imati preveliki uticaj na njihovu ćerku jer su i njegovo dvoje starije dece pripadnici spomenute crkve.

Tom Kruz odbija da vidi ćerku jer nije u Sajentološkoj crkvi.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Takođe, saznalo se i da je od suda dobio da Suri može da viđa 10 dana mesečno, ali on sam je izabrao da tu mogućnost ne koristi. Takođe je isplivalo i da je Kejti Holms najverovatnije potpisala "neki ugovor o tajnosti u kome kaže da neće reći ništa loše o sajentologiji" kako bi mogla da zadrži primarno starateljstvo nad Suri.

Kejti Holms navodno je potpisala dokument po kom neće pljuvati Sajentološku crkvu i koji joj je obezbedio starateljstvo nad Suri.
Shutterstock 

"Htela je da pobegne i htela je Suri", objasnio je jedan od bliskih izvora nekadašnjeg para. Takođe je izneo teoriju da je Kejti verovatno rečeno da se ne druži sa bivšom prijateljicom Lijom Remini, koja je nekada bila sajentolog, a sada je jedan od njenih najglasnijih kritičara.

Lija Remini danas je jedna od glavnih govornika protiv Sajentološke crkve.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, čini se da tinejdžerka danas živi srećan život i često se može videti sa prijateljicama u šetnji Njujorkom, a mnogi su komentarisali da još malo pa Tom neće moći da je prepozna, iako je sve očiglednije da je Suri slika i prilka svoje majke.

Suri se često može videti na ulicama Njujorka sa prijateljicama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte u galeriji kako Suri Kruz izgleda danas, a kako je izgledala nekad.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!