Nikol Kidman i Tom Kruz nekad su bili "it" holivudski par. Njihova ljubav bila je ogromna, a tokom braka usvojili su i dvoje dece - Izabelu i Konora, ali je ipak nakon 11 godina usledio kraj. Tom Kruz debelo je "zagazio" u sajentologiju, a zbog svega što je usledilo tokom i nakon razvoda, iako nisu zajedno već 20 godina, njihova priča i dalje je tema medija.

Naime, pričalo se da je do kraja ljubavi došlo jer se Nikol nije dopadalo toliko mešanje crkve u njihov odnos, kao i stroga pravila koja je morala da poštuje kada je u pitanju podizanje dece. Iako se svim silama trudila da deca pripadnu njoj, i sin i ćerka želeli su da ostanu sa ocem. Na sve to, mentalno stanje glumice nije bilo baš najbolje, što je Kruz iskoristio da okrene decu protiv nje.

Nikol Kidman i Tom Kruz su tokom braka usvojili dvoje dece.
Profimedia 

Nikol je godinama pokušavala da ih privoli na svoju stranu, međutim, ni Konor ni Izabela nisu to dobro prihvatali. Koliko je sve otišlo daleko svedoči i to što Bela sa Nikol nije pričala skoro 20 godina.

Glumica je jednom prilikom prokomentarisala celu situaciju rečima da je "majčinstvo putovanje".

- Na njemu će biti neverovatnih uspona i padova. Ono što dete treba je ljubav - rekla je jednom prilikom i dodala da su njena deca "odabrala sajentologiju, a da je posao roditelja da im pruži ljubav".

Inače, sam brak između Nikol i Toma nije se sjajno završio jer glumica nije ni očekivala da će joj suprug tražiti razvod. Iako je molila Toma da daju odnosu drugu šansu, pogotovo jer je u tom trenutku navodno bila trudna sa njihovim detetom, zbog situacije u kojoj se našla na kraju je pobacila.

Nikol Kidman zatekla je odluka o razvodu, a tada je navodno nosila Kruzovo dete.
Shutterstock 

I dok je sa Konorom imala kakav- takav odnos, sa Izabelom je konačno propričala tek krajem 2020. godine.

Tada su mnogi primetili i da joj često lajkuje fotografije na Instagramu, a od skoro je Izabela i vratila majčino prezime Kidman na svoje, s obzirom da je godinama stajalo samo Kruz. Ona je čak nedavno i objavila svoju fotografiju što je retkost, te se da primetiti da danas izgleda daleko drugačije nego ranije.

Izabela Kidman Kruz nedavno je vratila prezime majke na Instagram.
printscreen/instagram 

Ni Izabela ni Konor o majci nisu nikad javno govorili, a dok je mladić svoju sreću našao na Floridi gde se bavi kulinarstvom i ribolovom, ćerka glumačkog para preselila se u London gde živi sa suprugom IT savetnikom Maksom Parkerom u skromnoj kući sa tri spavaće sobe.

Izabela Kruz živi u Londonu sa suprugom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nikol je objasnila svojevremeno i zašto je njena ćerka izabrala Veliku Britaniju kao svoj dom.

- Znate, ona se više oseća kao Britanka. Živeli smo tamo za vreme snimanja "Eyes Wide Shut", "Mission Impossible" i "The Portrait of a Lady". Oboje imaju britanski naglasak odmalena.

Izabela Kruz u braku je sa it stručnjakom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, zanimljivo je da ni Tom ni ona nisu bili gosti na Izabelinom venčanju, iako je navodno poznati glumac taj koji je sve platio. Kada su je 2016. godine pitali da li razgovara s roditeljima, odgovorila je: "Naravno da razgovaramo, to su mi roditelji".

Izabela Kruz se inače bavi umetnošću i dizajnom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, ona se bavi umetnošću, a na svom profilu prodaje ne samo slike, već i oslikane predmete i grafike, a raspon cena je od 8 do 85 dolara. Svetla reflektora je ne zanimaju, kao što to nije bio slučaj ni do sada, a više njenih fotografia pogledajte u galeriji na kraju teksta.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Pogledajte još fotografija Izabele, usvojene ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!