Nina Badrić važi za jednu od najlepših hrvatskih pevačica koja svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali sada je otkrila zanimljiv detalj.

Ona kaže da ju je svojevremeno glavom i bradom na večeru pokušao da izvede slavni holivudski glumac Kevin Kostner.

- To je tako kada si klinka. Tada sam imala 25,26 godina. Nalazila sam se tom prilikom u Monte Karlu na jednoj gala večeri i dodeli nagrada. Kevin Kostner me pozvao na večeru, a ja sam bila sigurna da je u pitanju šala - rekla je ona, pa dodala:

- To je tako kada si mlad i nemaš samopouzdanja. Pomislila sam "Ma da, od svih žena po Monte Karlu, baš će mene da pozove na sastanak - kazala je Badrić u veb-serijalu "Fakap" i naglasila da je to bilo otprilike u vreme kada je snimio film Telohranitelj.

kevin kostner
Shutterstock 

- Video me u jednom klubu i poslao je asistenta koji me celu noć ganjao. Pitao me 500 puta želim li na večeru s njim. Na kraju mi je prišla jedna novinarka iz Beograda, otprilike oko dva ujutro, i pitala me:

"Pa šta je bre s tobom, Nina?" Ja sam tada bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba, a kada sam rekla njegovom asistentu da imam dečka, on me samo pogledao i zahvalio. Ko zna što je mislio u glavi - istakla je Nina.

- No, da mogu vratiti trenutak, naravno da bih izašla na večeru s Kevinom Kostnerom, meni je sve to skupa selo tek nakon nekoliko godina - otkrila je hrvatska pevačica, piše Net.hr.

Podsetimo, Nina je bila u braku sa Bernardom Krasnićem koji se na kraju završio razvodom. Nina i Krasnić bili su u vezi 12 godina, a 2003. su se verili u Dubrovniku, pa stupili u brak, koji je trajao tri godine.

ATA Images/Antonio Ahel, Instagram Nina Badrić