BIVŠI MUŽ NINE BADRIĆ JE MILIONER: Bila je zaljubljena u njega 15 godina, a on je ubrzo oženio lepoticu NEOBIČNOG imena

Nina Badrić sa svojim bivšim mužem milionerom je bila u vezi dugoj petnaest godina, od koje su tri proveli u braku.

ATA Images/Antonio Ahel 

Pevačica Nina Badrić u javnosti uglavnom priča o svom poslu i novim projektima, a retko kad se dotakne privatnog života.

Ipak, mediji su prenosili kako je bila u braku sa milionerom Bernardom Krasnićem, međutim ovaj brak nije uspeo uprkos velikoj ljubavi.

Ninin bivši suprug ubrzo nakon razvoda ponovo je stao na "ludi kamen". Naime, Bernard je trenutno u braku sa Laticom Ivanišević za koju kažu da je prava lepotica.

Inače, Nina i Krasnić bili su u vezi 12 godina, a 2003. su se verili u Dubrovniku, pa stupili u brak, a onda se razišli i svako je nastavio svojim putem.

Bajkovito venčanje održano je pred 180 zvanica, a Nina je blistala u venčanici skupocenog brenda. Tada, luda od ljubavi, nije ni slutila da će ljubavi, nakon samo tri godina doći kraj, a nakon još tri i zvanično razveli. Šuškalo se, zbog njegovih prevara.

I dok je njen bivši našao ženu, Nina je još uvek slobodna.

Instagram Nina Badrić

- Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj.

Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset - govorila je za domaće medije, svojevremeno Nina.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši