Uspešna modna kreatorka, Melina Džinović, koja stoji iza brenda “Hamel” na odmor je otišla u malom, ali odabranom ženskom društvu. Ovog leta su se majka i ćerka Đina Džinović odlučile za uživanje atinskom rivijerom.

"Instagram" kaže da su Đina Džinović i njena majka Melina izabrale hotel "Four Seasons", koji se smatra za jedan od luksuznijih u tom predelu.

Smešten je na prelepoj obali Saronskog zaliva, a u blizini je i popularno odmaralište na jezeru Vuljagmeni. Svega pola sata je udaljen od istorijskog centra grčke prestonice. Ova zemlja je, inače, jedna od omiljenih destinacija Meline i njenog supruga, pa ne čudi što je upravo tu odabrala da povede i ćerku.

U galeriji pogledajte kako izgled luksuzan hotel u kom su odsele majka i ćerka:

screenshoot/instagram Hotel u kom odsedaju Đina i Melina Džinović

Podsetimo, Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama gde njene objave svakodnevno prati više od 100 hiljada ljudi.

Uprkos tome, Đina je veoma aktivna i na Instagramu, gde je ipak za razliku od TikToka, prati 39 hiljada ljudi koje ona redovno obaveštava o svojim sledećim destinacijama za uživanje.

Lepa 17-godišnja tinejdžerka veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na njenom Instagram profilu imamo prilike da vidimo neke od slobodnijih fotografija sa letovanja koje mnogi komentarišu kao previše provokativne za njene godine.

U galeriji pogledajte fotografije mlade Đine Džinović:

screenshoot/instagram Đina Džinović