Adel (33) ima novog dečka! Naime, kako strani mediji prenose, Rič Pol (39), jedan od najpoznatijih košarkaških agenata na svetu prošle noći je gledao NBA finale u društvu svog najboljeg prijatelja Lebrona Džejmsa, ali i svoje nove devojke.

Paparaci su uslikali novi par, a novinar ESPN-a Brajan Vindhorst otkrio je da su Adel i Rič u vezi.

"Ovo je prvi put da su se pojavili u javnosti zajedno. Ovo će biti svuda po tabloidima sutra, posebno u Engleskoj", rekao je novinar uživo u prenosu.

Adel je pet godina bila u braku sa Sajmonom Konecki (46), od kog se nedavno razvela. Par ima osmogodišnjeg sina, a ono što je sve iznenadilo jeste činjenica da su uspeli da izbegnu advokate i putem dogovora su podelili pevačicino bogatstvo od 190 miliona dolara.

Njen novi dečko, Rič Pol je jedno od najpoznatijih imena u sportskom biznisu u Americi. Poznato je da je počeo tako što je prodavao stare dresove iz kamiona, a onda ga je 2003. Džejms pozvao da mu bude partner kada je ušao u NBA ligu i tako je počeo njegov vrtoglavi uspon.

Prethodnih dana šuškalo se da je Adel u vezi sa reperom Skeptom, međutim da je reč o netačnoj informaciji potvrđuju slike koje su nastale sinoć na NBA utakmici.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte više fotografija novog poznatog para:

Youtube Adel s novim dečkom