Samo nekoliko dana nakon proslave 33. rođendana pevačica Adel primila je tužne vesti. Njen otac Mark Evans preminuo je u 58. godini nakon duge borbe s rakom creva, javlja Daily Mail.

"Njegova porodica je slomljena. Uvek se nadao da će s Adel popraviti odnose, ali ostali su u svađi do kraja. Pokušao je nekoliko puta da popravi stvari, ipak nije uspeo", rekao je izvor za britanske medije. Adel je već ranije govorila o narušenim odnosima s ocem.

Zamerala mu je što je nju i njenu majku napustio kada je pevačica imala samo tri godine. Mark je pre sedam godina otkrio kako se bori s rakom creva i tada je priznao kako se bojao da neće uspeti da upozna svog unuka, Adelinog sina Ejndžel, kog je dobila u braku s bivšim suprugom Sajmonom Koneckim.

adel i sajmon konecki
ALX7NRRL1 / Backgrid UK / Profimedia 

Mark je u jednom od intervjua priznao kako je zaista bio loš otac kao i da žali zbog svojih postupaka.

"Bio sam najgori otac u trenutku kada sam Adel bio najpotrebniji. Puno sam pio. Svakog dana konzumirao sam po dve litre votke, a samo dragi Bog zna kako sam to preživeo.

Duboko sam posramljen onime što sam postao i znao sam kako je za Adel najbolje da me ne vidi u tom stanju", ispričao je svojevremeno za strane medije.

Pre dve godine ponovno je punio medijske naslove kada je objavljeno da zarađuje samo 50 do 100 funti dnevno kao dostavljač i živi u skromnoj kući u Južnom Velsu, dok njegova ćerka zarađuje milione.

Najveća mu je želja bila da popravi narušene odnose s ćerkom, ali u tome za života Mark nije uspeo.

"Ne može da misli kako ne želim da je vidim i pokažem joj da trebam da imam neku ulogu u njenom životu", govorio je još nedavno. Adele se o smrti oca još nije javno oglasila.