Ovogodišnji festival u Kanu kao i uvek biva okupio je mnoga imena iz sveta filma, a glavna zvezda bila je Šeron Stoun koja je iz dana u dan oduzimala dah u svojim kreacijama.

Društvo na crvenom tepihu često joj je pravila devojka na čiju lepotu niko nije ostao imun, a svi su se pitali ko je ona.

Lepa Helena ćerka je Milutina Getsbia producenta holivudskih filmova koji je u stanju da okupi čitava jata svetskih zvezda na jednom mestu, a „srpske veze“ Šeron Stoun odavno su poznate.

seron stoun i helena getsbi
Julie Edwards / Avalon / Profimedia 

Ovaj čovek je srpskog porekla, a o njemu se ne zna mnogo, jer kako kažu ljudi koji čine prava velika dela obično su skromne prirode i ne žele da se isticu, stvaraju i posmatraju iz pozadine.

Šarmantan i uvek nasmejani gospodin dobro je poznat u visokim krugovima i kao sprski Veliki Getsbi, a za njega najčešće čujemo posle humanitarnih gala događaja, kao što je, na primer, spektakularno “amFAR” veče koja se tradicionalno održava pred kraj „Kanskog festivala“.

Njegova ćerka Helena uspešna je manekenka, a kuma joj je upravo filmska diva Šeron Stoun koja je objavila sliku na Instagramu uz opis:

seron stoun i helena getsbi
ŮPtertainment / ddp USA / Profimedia 

-Uživala sam na crvenom tepihu sa mojim kumčetom Helenom - stoji u opisu slike.

Usledio je bezbroj komplimenata na račun obe dame, a više fotografija lepe Helene pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Helena Getsbi