Za čuvenu glumicu koju publika najviše pamti po ulozi u filmu "Niske strasti", Šeron Stoun (63) verovatno nikada ne biste pomislili da će ljubav morati da traži preko interneta, odnosno, preko aplikacija za upoznavanje, ali, kako stvari stoje, ne samo što je tražila, već ju je i našla.

Naime, u poslednje vreme Šeron se veoma često može videti u društvu 25-godišnjeg repera RMR-a, zbog čega su Los Anđelesom krenule priče da su u vezi.

Prošle nedelje posetili su klubove Delilah i The Highlight Room gde su viđeni kako igraju uz hip-hop muziku, a tom prilikom se, kako kažu očevici glumica "uvijala" oko mlađanog repera.

seron stoun i njen novi decko rmr
printscreen/instagram 

"Definitivno proživljava drugu mladost. Zajedno su se družili sa Drejkovim saradnikom PND-om i popili dosta alkohola. Igrali su uz hip-hop, a i Kris Braun je bio tamo", rekao je izvor za PageSix.

Inače, RMR je hip-hop umetnik u usponu, koji štiti svoj identitet fantomkom, a zaštitni znak mu je i zlatni grillz.

Izvor je dodao da "RMR gaji ogromno poštovanje prema Stounovoj i dodao je da su zajedno već nekoliko meseci".

"Uživaju u međusobnom društvu i provode mnogo vremena zajedno. I super im je. Na istoj su frekvenciji i to je vrlo jedinstveno prijateljstvo, ako to uopšte tako možemo nazvati", kaže izvor.

Šeron je poslednjih godina otvorena za ljubavni život, a 2019. godine se čak i žalila na Tviteru kako je izbačena s aplikacije za upoznavanje Bumble, jer su neki korisnici njen profil prijavili kao lažan. Našalila se kako aplikacija diskriminiše glumce sa A liste, a profil joj je nedugo nakon toga bio odblokiran.

Gostujući nakon toga u emisiji "Entertainment Tonight", Stoun je rekla kako se njeno iskustvo s aplikacijom razvija u dobrom smeru.

"Zapravo se lepo provodim. Upoznala sam nekoliko divnih ljudi i stekla nekoliko sjajnih prijatelja", rekla je jednom prilikom.

Na pitanje šta je u aplikaciji tražila od partnera, glumica je odgovorila: "Kao i svi drugi, tražim nekoga ko želi da ima brižnu, saosećajnu ljubavnu vezu".