Slavna američka glumica Šeron Stoun otkrila je u memoarima da su joj prilikom rekonstruktivnog zahvata povećali grudi bez njenog pristanka.

To se dogodilo 2001. godine, a Šeron se prisetila da je odmah nakon buđenja iz anestezije shvatila da su joj povećali grudi. Razlog zahvata bio je uklanjanje dobroćudnih tumora na dojkama, a hirurg joj je objasnio kako je mislio da će bolje izgledati s većim, “boljim” grudima.

Kada su me previli, shvatila sam da imam veće grudi za jedan broj, a lekar je rekao da će bolje izgledati uz veličinu mojih kukova”, napisala je glumica u novoj knjizi, čije je delove preneo časopis “Times.”

Ovaj incident je samo jedna od brojnih neugodnih epizoda koje je detaljno opisala Šeron Stoun u svojoj knjizi “Lepo je živeti dva puta”.

šeron stoun
screenshoot youtube 

Ona je takođe ispričala kako je nju i njenu sestru Keli u djetinjstvu seksualno zlostavljao njihov deda Klarens Levson. On je umro kada je Stoun imala 14 godina.

Bizarno zadovoljstvo što je napokon mrtav pogodilo me poput tone leda. Pogledala sam Keli i ona je shvatila. Imala je 11 godina. Bilo je gotovo”, napisala je Šeron Stoun.

Glumica je detaljno opisala šta se događalo prilikom snimanja eksplicitne scene u filmu “Sirove strasti” koji ju je proslavio. Napisala je da su je prevarom nagovorili da skine donji veš za čuvenu scenu policijskog ispitivanja. Rekli su joj da “odbija svetlost” i uveravali ju da joj se neće videti vagina.

Kada su je pozvali da pogleda finalnu verziju filma, dočekalo ju je iznenađenje. Očekivala je da će ga pogledati u društvu reditelja, pa se šokirala kada je u prostoriji zatekla mnoštvo agenata i advokata, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

Da, bilo je puno mišljenja o toj temi, ali s obzirom na to da sam ja osoba s vaginom i dopustite mi da kažem: Druga mišljenja su sra*a. To sam bila ja i moja vagina”, napisala je.

Njeni memoari sadrže brojne priče o lošem ponašanju muškaraca u Holivudu. Ali, kada je u pitanju često prozivani Vudi Alen, glumica nije imala nijednu lošu reč o osramoćenom reditelju. S njim je sarađivala na tri projekta i kaže da je bio izuzetno profesionalan i da joj je bilo predivno raditi s njim.

Šeron Stoun se nada da će priče koje je iznela u svojoj novoj knjizi pomoći svim glumicama koji su doživele zlostavljanje i uznemiravanje na filmskom setu ili drugde.