Ukoliko ste mislili da među velikim glumačkim imenima nema sujete - varate se! Barem je tako ispalo kada su u pitanju dve holivudske dive - Šeron Stoun i Meril Strip.

Naime, Šeron je nedavno u intervjuu za Everithing Zoomer otvorila dušu i izjavila da je čuvena Oskarovka precenjena kao glumica, kao i da ima mnogo glumica kao Meril, ali da one nikada nisu postigle slavu ili priznanje koje je (Stripova) imala.

- Viola Dejvis je glumica poput Meril Streep. Ema Tompson. Džudi Dejvis. Olivjia Kolmen. Kejt Vinslet, zaboga. Ali ti kažeš Meril i svi padnu na pod - rekla je Šeron.

Međutim, zvezda "Niskih strasti" nije se tu zaustavila.

seron stoun je istakla da meril nikada ne bi mogla da glumi dobro kao ona u niskim strastima
printscreen/youtube/M7 Schäfer 

- Mnogo sam bolji negativac od Meril i sigurna sam da bi to i ona rekla. Meril ne bi bila dobra u "Niskim strastima" ili "Kazinu". Ja sam bolji izbor. I ja to znam. I ona to zna - dodala je slavna glumica.

Komentari Stounove usledili su nakon što je novinarka Džoana Šelner, specijalizovana za film i televiziju, spomenula kako Holivud prisiljava žene da se takmiče za mali broj uloga.

- Rečeno nam je da može da bude mesta samo za jednu - napisala je Šelner u svojoj knjizi "The Beauty Of Living Twice".

meril strip
prinstscreen/youtube 

Ona je potom upitala Šeron o činjenici da je "konačno počela da radi sa Meril Strip" u filmu "The Laundromat" režisera Stivena Soderberga u produkciji čuvene striming platfome.

Glumica je akcentovala da upravo način na koji je novinarka formulisala pitanje iliustruje poentu njene priče.

- Sviđa mi se kako ste to sročili, da napokon radim sa Meril Strip. Niste rekli: "Meril je konačno počela da radi sa Šeron Stoun". Ili bar da konačno radimo zajedno. Njen život i karijera tekli su tako da je došla do toga da je tumače kao glumicu sa kojom svi žele da rade. Ali, pitam se da li joj se to sviđa - rekla je Šeron.

Zvezda "Niskih stasti" dodala je da smatra da su druge glumice konstantno suprotstavljene Meril.

- Posao je tako koncipiran da bi svi trebalo da zavidimo i divimo se Meril jer je samo Meril ta koja je dobra. I onda bi svi trebalo da se takmičimo protiv Meril. Mislim da je ona neverovatno divna žena i glumica. Ali iskreno, mislim da postoje i druge glumice koje su jednako talentovane kao one. Cela ikonografija Meril Strip je deo onoga šta Holivud radi ženama - objasnila je.

Naravno, nije prošlo mnogo vremena, i komentari na Tviteru su se samo ređali. Mnogi su čak i mišljenja da je ovim intervjuom Šeril definitivno zapečatila karijeru, ako se uzmu u obzir njene pređašnje izjave i optužbe na račun filmske ekipe  "Niskih strasti".

mnogi su misljenja da je seron stoun zapecatila karijeru zbog komentara na racun meril strip
printscreen/youtube 

"Šeron je ovim zapečatila svoju karijeru", napisao je jedan, a veliki broj ljudi smatra i da je Šeron sujetna jer Meril Strip radi svih ovih godina i otimaju se za nju, dok Stounova nije imala dobar film već jako dugo. 

Sa druge strane, veliki broj Internet korisnika, pa i filmskih stručnjaka skočilo je u njenu odbranu.

"Šeron je u pravu i neka je rekla sve ovo", napisao je na Tviteru glumac i filmski kritičar Kil Tarner, pa nastavio: "Strip je precenjena i jedva da je napravila neki dobar projekat više od decenije".

Šta vi kažete, da li su u pravu? K oje po vašem mišljenju bolja glumica, Meril ili Šeron Stoun? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.