Zvezda filma "Niske strasti", glumica Šeron Stoun jedna je od glavnih gošći Filmskog festivala u Kanu i ne propušta ni važna propratna događanja, pa se tako pojavila i u ulozi voditeljke dobrotvorne večeri amfAR Gala i to u zanimljivu društvu.

Naime, 63-godišnja Šeron ponosno je prošetala pred okupljenim fotografima i drugim zvanicima sa svojim 21-godišnjim sinom Roanom Džozefom kojeg inače ne pokazuje često u javnosti.

Njena haljina u boji lavande, sa potpisom "Dolce & Gabbana", oduševila je prisutne, ali ono čime je slavna glumica oborila s nogu jeste njena neverovatna energija.

seron stoun sa sinom u kanu
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Glumica je Roana dobila s bivšim suprugom, 70-godišnjim američkim novinarom Filom Bronstajnom s kojim je vezu prekinula 2003. godine.

Roan se inače takođe bavi glumom, a u centru pažnje našao se prvi put sa samo osam godina, usred bitke za starateljstvo koju su vodili njegova majka i otac, a koja je imala neke bizarne preokrete.

Naime, tokom procesa otkriveno je da je glumica sinu želela da ubrizga botoks u stopala, i to kako bi sprečila širenje neprijatnih mirisa, što joj je gotovo uništilo sve šanse da dobije puno starateljstvo.

Čak i u Holivudu, gde su smrznuta botoksirana lica gotovo obvezna pojava, takvo ponašanje je začudilo sve, pa je u San Francisku, gde je tada osmogodišnji Roan živeo s ocem, to bilo dovoljno da Šeron izgubi borbu za starateljsvto nad njim.

Sudija je osudio njenu reakciju kao "prekomernu" jer je Roanu to prouzrokovalo stvarnu bol.

Zanimljivo je da je Šeron poznata kao glasna protivnica estetskih operacija i zagovornica dostojnog starenja, pa su se svi zaprepastili ovakom njenim potezom. Inače, Šeron i Fil odlučili su da usvoje Rona u braku u kojem su bili od 1998. do 2004. godine.

Prema pisanjima medija glumica je trenutno u vezi sa 25-godišnjim reperom RMR-om, a zajedno se provode po noćnim klubovima.