Milan Stanković (33) popularnost je stekao kao vrcavi "plavi čuperak", a od tog perioda, pevač se znatno promenio.

Milan je bio veoma popularan, nizao je hitove, a preko noći rešio da promeni svoje prioritete i, premda je i dalje aktivan kao muzičar, pevač se povukao iz medijskih krugova i napravio pauzu koja mu je, čini se, bila preko potrebna.

Njegovi fanovi smatraju da pevaču već neko vreme ne prija atmosfera u šou-biznisu, te da mu je bio neophodan spas koji je i pronašao - u religiji.

Instagram Milan Stanković dosta se promenio od početka karijerijere

Milan je danas posvećen dvema stvarima. To su njegovi muzički nastupi koje i dalje redovno zakazuje, ali i hodočašća po srpskim manastirima i traženje duše negde među njima. 

Nedavno je boravio u jednom manastiru na crnogorskom primorju, pa se tada čak raširila priča i da Milan ima u planu da se zamonaši, piše "Telegraf".

Pevaču prija mir koji mu pruža ta atmosfera i već neko vreme čak i na društvenim mrežama voli da se pohvali spoznajama koje je tamo stekao, kao i da podseti svoje pratioce na velike hrišćanske praznike.

- Raduj se, Blagodatna, Gospod je s tobom! Blagovesti su naša prava radost i blaga vest Arhangela Gavrila da će Presveta Bogorodica, nada beznadežnih, roditi sunce života, voljom Oca i blagodaću Duha Svetoga: ovaploćenog spasa, sina Božijeg, Isusa Hrista - napisao je Milan u objavi od pre nekoliko meseci.