Američka influesnerka i manekenka Dilajla Hamlin i njen dečko Ilaj Buker uživaju u romantičnom odmoru na grčkom Mikonosu, a tamošnji paparci su ih snimili u strastvenom trenutku na jednoj od plaža.

23-godišnja Dilajla i Ilaj nisu mogli da odole poljupcima na prepunoj plaži, a ostali kupači oko njih nisu im nimalo smetali.

Manekenka je pokazala vitku liniju u tesnom bikiniju koji joj je pravio probleme u moru i na momenat i otkrio i više nego što treba, a Ilaj je pokazao preplanuli ten i isklesano telo u zelenom kupaćem.

dilajla hamlin sa deckom
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nedavno je snimljena i na plovidbi luksuznim brodom kojim je obilazila Mikonos, a pritom je pokazala manekenksku figuru u belom bikiniju.

Osim što je uživala u plovidbi, Dilajla je i strpljivo pozirala dok su ju dečko i prijateljice snimali za najnovije objave na profilu na Instagramu gde ju prati čak 1,4 miliona ljudi.

Par u Grčku doputovao iz Velike Britanije, odnosno Njujorka nakon što su ceo karantin zbog pandemije koronavirusa proveli zajedno.

dilajla hamlin
profiemdia 

Inače, neko vreme se šuškalo kako Dilajla ne želi da bude u senci mlađe sestre, 19-godišnje Amelije koja je u ljubavnoj vezi s razuzdanim Skorom Diskom pa je na sve načine pokušavala da nađe svojih pet minuta slave.

Čini se da tome najviše može zahvaliti oskudnim izdanjima od kojih ne odustaje.

Više fotografija slavnih sestara pogledajte u galeiji u nastavku teskta:

Instagram, Profimedia Amelija Grej Hemlin