Đina Džinović, ćerka Harisa i Meline Džinović, stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama gde njene objave svakodnevno prati više od 100 hiljada ljudi.

Đinu do sada nismo imali prilike da vidimo u javnosti, jer kako ona kaže, to je bila želja njenih roditelja. Međutim, u poslednjih godinu dana ogromnu popularnost stekla je snimajući za popularnu mrežu TikTok.

Na pomenutoj mreži je prati više od 100 hiljada ljudi, ali je Đina veoma aktivna i na Instagramu, gde je ipak za razliku od TikToka, prati 35 hiljada ljudi.

Počela je da snima iz dosade, a kako kaže, za razliku od Harisa koji ju je podržavao od samog starta, Melina baš i nije bila oduševljena.

djina dzinovic
Instagram 

Ja nikada nisam mislila da ću ja da se bavim Tiktokom, ja sam ovo počela u karantinu jer mi je bilo mnogo dosadno, htela sam da pratim nekakav trend, da budem kul. Moji to nisu nešto specijalno podržavali zato što je tada počela online škola i želeli su da se fokusiram na to“, rekla je Đina i dodala:

„Tata me baš podržava, naspram mame koja me do skoro uopšte nije podržavala. Sada, kako sma počela da pokazujem neke rezultate i nema više problema s tim“, otkrila je Đina.

screenshoot/instagram Đina Džinović

Đina je otkrila i kakve savete dobija od roditelja s obzirom na to da su oni već dugo u javnom poslu.

Pošto moj otac nema društvene mreže, od majke dobijam savete kako i šta da okačim, šta da skinem, šta joj se ne sviđa, kao i svaka majka ona se brine za moju reputaciju.

Ali, generalno više dobijam savete od oca za način ponašanja i priče“, ispričala je ona gostujući u emisiji „IDJHOT“. Najgledaniji video na njenom Tik Tok profilu broji više od pola miliona pregleda.