Australijski glumac Kris Hemsvort oduševio je obožavatelje rođendanskom čestitkom koju je posvetio svojoj osam godini starijoj supruzi, španskoj glumici Elsi Pataki na društvenim mrežama.

37-godišnji kris posvetio je Elsi za njen 45. rođendan nekoliko fotografija na Instagramu, a pritom se pohvalio i mišićima na kojima mu mogu pozavideti i brojne mlađe kolege.

"Srećan rođendan, lepotice", napisao je glumac uz objavu i emotikon srca, a najviše pažnje izazvala je upravo fotografija na kojoj grli Elsu.

"Ne bi mi smetalo da i mene tako zagrli", "U četvrtak mi je bio rođendan, možeš li i mene tako držati u naručju?", "Ovo je jedna jako srećna dama", "Prijavljujem se za zagrljaj", "Predivan ste par", neki su od komentara njegovih obožavatelja.

Kris i Elsa upoznali su se 2010. godine, a venčali su se nakon nekoliko meseci iste godine i od tada su u srećnom braku. 2014. godine preselili su se iz SAD-a u Australiju, tačnije u Bajron Bej, gde odgajaju 8-godišnju ćerku Indiju Rouz i 7-godišnje blizance Sašu i Tristana.

Tamo su sagradili luksuznu vilu čija se vrednost procjenjuje na 30 miliona dolara i njihov je dom iz snova.

kris hemsvort i elsa pataki
Shutterstock 

Pre Krisa Elsa je imala poprilično buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Majklom Junom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara.

Hteo je da je iznenaditi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, ali kada je stigao u hotel, imao je šta da vidi - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža i odmah se vratio kući.

Instagram Kris Hemsvort i Elsa Pataki

S Edrijenom Brodijem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u Njujorku za rođendan. Zajedno su jedno vreme živeli u tom stanu, ali 2009. godine ljubav među njima je pukla zbog njene prevare.

Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, a potom se godinu kasnije udala za Krisa. Međutim, nedavno su se javili navodi da Kris flertuje sa Anđelinom Džoli, iako navodi nisu potvrđeni od strane glumaca.