Nina Badrić je celo prošlo leto boravila na Hvaru, zbog pandemije koronavirusa, i uživala u čarima mora tokom karantina. Međutim, planovi za ovo leto su, na njenu sreću ili nesreću, malo promenjeni.

Pevačica Nina Badrić pre nekoliko nedelja je konačno, nakon prevelike pauze koja je zadesila muzičare, počela sa nastupima. Zbog velikog obima posla, na Jelsi će boraviti samo u pauzama od istog.

Kako je nedavno otkrila za hrvatske medije, celo leto će joj biti radno, ali to je jedva dočekala.

nina badric na koncertu
ATA Images/Antonio Ahel 

Njena hvarska vikendica bila je česta tema u medijima, jer je poznato koliko 49-ogodišnja pevačica uvek iznova oduševi kreativnim smislom za uređenje doma.

Tako je izabrala da brojne obožavatelje Nina ovih dana počastila novim kadrovima svog drugog doma: kutkom s upečatljivom crvenom foteljom, slikama na zidu i time nam dočarala duh prale letnje oaze.

Ipak jedna prostorija Ninin dom čini tako posebnom zbog efektne boje koju je odabrala za nju. Naime reč je o tirkizno-beloj kuhinji kojom se nina još ranije pohvalila na mrežama. Takođe i u dnevnom boravku preovladavaju prepoznatljive boje leta i mora bela, crvena i tirkizna boja.

U galeriji pogledajte kako izgleda vikendica slavne pevačice Niine Badrić:

screenshoot/instagram Vikendica Nine Badrić