Koliko je Milica Pavlović intrigantna ličnost govori i činjenica da se u medijima nekoliko puta govorilo o tome kako pevačicu privlače žene, kao i da je do sada bila u tajnoj vezi sa nekoliko njih.

Međutim, ona je za "Informer" rekla da bi priznala, da je sve to istina.

"Ne bih imala problem da priznam da volim žene, da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najlepše na svetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne ume da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku", rekla je Milica.

milica pavlovic
printscreen/instagram 

Otkrila je i kako su na nju uticali razni natpisi u kojima su je spajali sa raznim muškarcima, ali i devojkama.

"Otkako sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i devojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom devojkom...", izjasnila se Milica.

Pavlovićeva je govorila i o prilikama koje je mogla da iskoristi kako bi se pažnja medija smanjila, međutim ističe da se uvek više obazirala na karijeru.

"Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene", bila je izričita Milica.

milica pavlovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsećamo, pevačica je nedavno uslikana u društvu Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niše Saveljića, što je odmah svima bio povod da ga proglase njenim dečkom. Čak su se pojavili i neki detalji na kojima se videlo da su Milica i Nikolas boravili zajedno u Crnoj Gori.

Međutim, kako su mediji i ranije pisali, Milica i sportista u vezi su već više od godinu dana, a svoja viđanja su uspešno skrivali od javnosti. U galeriji nastavku teksta pogledajte zajedničke fotografija Milice i Nikolasa:

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović