Za nastupe Milice Pavlović uvek se tražila karta više. Vatrena "senjorita" poznata je kao neko ko zna da dovede atmosferu do usijanja, kako sjajnim pesmama tako i zavodljivim plesom i seksi izdanjima.

Ni sinoć nije bio izuzetak kada je nastupala na jednom novosadskom splavu, a tom prilikom odabrala je izdanje koje bi malo kog ostavilo ravnodušnim.

Naime, Milica se pojavila u teksas haljini sa izvezenim ružicama i izazito dubokim šlicevima koja se pertlala na leđima po principu korseta, a sve to uparila je sa vrtoglavim potpeticama, visokim repom i zanimljivom ogrlicom.

milica pavlovic u haljini sa dubokim slicevima
printscreen/instagram 

Pevačica je sve vreme đuskala i pevala, a mnogi su komentarisali da retko ko ima ovakvu energiju na svojim nastupima.

Komentari na mrežama su se samo nizali, a obožavaoci nisu skrivali oduševljenje njenim modnim odabirom. "Ženo grmiš", "Pokidala si", "Bravo devojko", "Boginja", "E ovako treba da izgleda jedna javna ličnost", "Najlepša si"... neke su od lepih reči koje su joj ostavljali pratioci.

Mnogi su i mišljenja da joj je sreća i ispunjenost na ljubavnom planu donela još veću dozu samopouzdanja i seksipila. Podsetimo, Milica je već godinu dana u skladnoj vezi sa proslavljenim crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem

Par je nedavno uslikan u Beogradu, a kako neki izvori tvrde, Milica je već upoznala i njegovu porodicu, dok je od njegove majke, inače dizajnerke nakita, dobila vredan poklon.

milica pavlovic i nikolas saveljic nedavno su uslikani zajedno u beogradu
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Pevačici je konačno krenulo na svim poljima, kako stvari stoje, a kako je izgledala na sinoćnom nastupu pogledajte u galeriji ispod i procenite da li opravdano nosi titulu najzgodnije pevačice na našoj sceni.

printscreen/instagram Milica Pavlović u haljini sa dubokim šlicevima na nastupu u Novom Sadu