Milica Pavlović važi za jednu od najzgodnijih i najlepših pevačica na našoj sceni, pa ne čudi što privlači pažnju gdegod da se pojavi. Ipak, pevačica je tokom proteklih godina nebrojeno puta priznala da je dugo bila sama, te da joj se činilo da je se muškarci plaše.

Međutim, stvari su se na ljubavnom polju promenile, a ona već neko vreme uživa u vezi sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem sa kim su je nedavno uslikali kako u Beogradu, tako i u Crnoj Gori. Provlačili su se i navodi da je upoznala i njegovu porodicu, kao i da su oni oduševljeni njom, ali i da je od Nikolasove majke dobila vredan poklon.

milica pavlovic sa deckom
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Milica sada konačno priznaje da je zaljubljena, ali i da ima mnogo više udvarača od kako je u vezi sa sportistom.

- Uvek sam zaljubljena. U poslednjih godinu dana imam mnogo udvarača, drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, postala sam sama sebi dosadna, ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili - rekla je Milica za Telegraf.rs.

nikolas saveljic
printscreen/instagram 

Mlada pevačica nije želela da priča o svom izabraniku sa kojim je godinu i po dana u vezi, ali kao i svaka devojka, kako je rekla, mašta o svom venčanju.

- Kao i svaka devojka, i ja sam princeza. Maštam o tome da bude nešto veliko, lepo i bajkovito - rekla nam je Pavlovićeva.

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović

Milica je nedavno položila vožnju, a kako nam je priznala, ni psovke joj neće biti strane kada se bude iznervirala za volanom.

- Ja sam šou za volanom! Baš juče sam kupila ono slovo "P", koje znači da sam početnik u saobraćaju, da mi ostali vozači više ne bi trubili. Pošto imam probnu vozačku dozvolu, a ne smem prve dve godine ne smem da budem sama u kolima, pa uvek maltretiram prijatelje da sednu sa mnom u auto. Imaju strpljenja i veruju mi - iskrena je pevačica.

milica pavlovic
printscreen/instagram 

- Mislim da ću psovati u nekim situacijama tokom vožnje - rekla je Pavlovićeva, koja se pojavila na otvaranju modnog ateljea manekenke Sofije Milošević.

Može se slobodno reći da je mladoj pevačici konačno krenulo na svim poljima. Mnogi i komentarišu da nikad bolje nije izgledala, te da prosto blista od kada je u vezi, a da li su u pravu, procenite na osnovu nekih njenih izdanja koje možete videti u galeriji ispod:

ATA Images, printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Milica Pavlović izdanja