Mlada pevačica Milica Pavlović, oduvek je preferirala modu i interesantne odevne kombinacije, a sada fanove često obraduje fotografijama na Instagramu na kojima pozira poput modela.

Svoj istančan modni ukus pretvorila je u biznis zajedno sa, svojom dobrom prijateljicom, dizajnerkom Biljanom Tipsarević s kojom je ostvarila san da kreira modni brend "Rouzhe".

Ranije je Milica Pavlović na pitanja o trendovima odgovorila:

"Ne mogu da kažem da sam osoba koja slepo prati trendove i da sam opsednuta svime što plasira modna industrija, ali se trudim da idem u korak s vremenom i pratim šta se dešava, a onda da u tom novom talasu pronađem sebe. Trudim se da garderobu prilagodim sebi i svom karakteru" – rekla je za „Blic”.

Zato smo sada izdvojili naše favorite Milicinih odevnih kombinacija koje su i više nego trendi. 

Ovog puta njen izgled u beloj haljini sa velikom kragnom podseća na Parižanke, a zanimljiva dugmad i cirkonski detalji doprinose da haljina izgleda skupo i otmeno. 

Proleće 2021. je u znaku udobnog, pa su nam se vratile pantalone širokih nogavica i osvojile dame širom sveta. Milica je odabrala takav model u ljubičastoj boji, a ceo stajling je razbila topom u animal printu.

Uske farmerke koje se pri dnu šire laskaju Miličinoj figuri savršeno, a blejzer sa cvetnim printom i bele čizme su smeo korak na koji bi se samo najhrabriji odvažili. 

Kratak šorc i svilena duga košulja je sve što želimo ovog letada nosimo. Udobno, a  opet seksepilno izdanje za tople letnje noći.

Kada smo kod šortseva, sleći stajling koji je pokupio svu našu pažnju jeste svakako trend koji se opet vratio, a to su teksas+teksas kombinacije. Kombinacije boja i modela je vrlo teško ukombinovati, ali to Milica Pavlović sjajno polazi za rukom.