Milica Pavlović dugo je bila sama, a mnogi su bili zbunjeni činjenicom da jedna takva devojka - lepa, pametna, talentovana i kulturna, ne može da nađe odgovarajućeg partnera.

I sama je u brojnim intervjuima isticala da je se muškarci plaše, ali stvari su se konačno promenile na tom polju. Kako smo nedavno pisali, pevačica je već neko vreme u vezi sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem.

Sportista je iz Crne Gore, Kotora, otac mu je proslavljeni fudbaler Niša Saveljić, a u Beogradu je bio zbog pevačice koja je u prethodnom periodu nekoliko puta boravila u Crnoj Gori, kada su ih paparaci prvi put uslikali zajedno.

milica pavlovic i nikolas saveljic u beogradu
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Svoju romansu čuvaju "ko zmija noge", a kako tvrde izvori bliski paru, i Milica često putuje u Crnu Goru kako bi bila sa svojim dragim. Sada su se pojavili navodi da je pevačica konačno upoznala buduću svekrvu.

Nikolasova majka Dijana, inače dizajnerka nakita, pozvala je navodno Milicu na ručak jer je želela da vidi kakva je devojka za kojom je njen sin odlepio.

- Nikolas ništa ne krije od majke. Ona je otpočetka znala za njegovu vezu sa Milicom i već dugo želi da je upozna. Čim je čula da je u Crnoj Gori, rekla je sinu da je dovede - kaže izvor za Informer.

milica pavlovic
printscreen/instagram 

Pavlovićeva je navodno ostavila lep utisak na buduću svekrvu, koja se oduševila Milicinom lepotom.

- Dijana je oduševljena Micom. Poklonila joj je i komad nakita koji je sama dizajnirala. Nakon ručka Milica je sa Nikolasom i njegovom sestrom Silvanom prošetala Kotorom. Nijednog trenutka se nisu držali za ruke, jer ne žele da ih neko fotografiše.

Očigledno je da par zaista uživa u ljubavi i ne žele da je "izbaksuziraju" te je iz tih razloga čuvaju od očiju javnosti. Još njihovih fotografija iz Beograda pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović