Poznata pevačica Milica Pavlović je nedavno posetila Crnu Goru, tačnije novi luksuzni kompleks Portonovi u Herceg Novom, i uživala nekoliko dana sa prijateljima i saradnicima.

Uplovila je u novi biznis, a njena dobra prijateljica modna dizajnerka Biljana Tipsarević postala joj je partner u novim vodama za Milicu.
Naime, njih dve su udružile snage i započele saradnju na modnom brendu "Rouzhe" koji je namenjen ženama, a predivne kreacije haljina, bluza, pantalona i sakoa mjožete pogledati na oficijalnom sajtu brenda.

Za promociju svog brenda odlučile su se za luksuzno letovalište u Crnoj Gori, a u tome im je pomogao tim ljudi, uključujući i fotografa Dušana Petrovića. Naime, Dušan je objavio vlog video sa ovog putovanja u kom je bilo dosta smeha, zabave, ali i rada.

Među zanimljivim trenucima bila je i poseta Miličinih fanova koji su ispred njenog apartmana čekali da se ona pojavi kako bi dobili njen autogram. Zamolili su Dušana, a onda ju je on i pozvao da siđe da se fotografiše i upozna sa dvojicom dečaka koji su željno iščekivali njen dolazak.

milica pavlović
screenshoot/ youtube 

Međutim, njena pojava je dosta iznenadila. Možda najviše dečake koji su čekali na nju, ali i gledaoce ovog videa zbog izdanja u kom se pevačica pojavila. Naime, ona je izašla napolje kao da je "izletela iz tuša", ogrnuta samo peškirom i u patikama.

Koliko god čudan i hrabar potez bio, Milica je ispunila najveću želju svojih fanova.

milica pavlović
screenshoot/ youtube 

Koliko je Milica nesvesna svoje popularnosti govori i činjenica da je vožnjom sa prijateljima kroz kompleks zaustavljala ljude i pitala ih za omiljenu pesmu, a zatim im i otpevala.

Sve to je zabeležila kamera Dušana Petrovića koji je sve zanimljive momente sa putovanja montirao u video koji možete pogledati na njegovom Youtube kanalu.