Čiinjenica je koliko su „nove“ generacije svestrane, makar ako je suditi po onome što možemo da vidimo na njihovim društvenim mrežama. Aktivni su u različitim projektima i sferama poslovanja, talenti im dozvoljavaju da se bave čime god požele. Tako se najpoznatiji fotograf Dušan Petrović umesto fotoaparata latio mikrofona i učestvovao u snimanju novogodišnje pesme.

Na poziv Leontine i Mirjane Borisavljević, Dušan se prvi put našao u studiju, a u emisiji „Među nama“ otkrio je kako je došlo do ove saradnje.

„Zapevao sam skroz spontano. Sve je počelo od karantina kada sam pevao na storijima jer nisam znao šta ću od dosade, a volim da pevam. Mnogo volim muziku, ona može i da me izleči i oraspoloži, kao i sve nas sigurno. Dobio sam poziv od Leontine i Mirjane Borisavljević da budem deo novogodišnje pesme“, rekao je Dušan i dodao:

„Bilo mi je čudno da pevam jer sam se po prvi put našao u studiju i treba da pevam u gluvoj sobi, a ja sam obično to radio kod kuće ili u kolima. Ja se inače derem pa šta dobro izađe, izađe. Drugačije je, ali mi je baš drago jer sam odrastao uz te novogodišnje pesme. Leontina me je pitala: „Otkud sve to znaš?“, a ja kažem da je ranije stvarno bila tradicija da pred Novu godinu izađu takve pesme. One mi bude lepe uspomene. Sve u svemu, bilo je lepo iskustvo“, istakao je fotograf.