Ovaj ultraluksuzni rizort biće prvi One&Only u Evropi i postaće najmodernija destinacija na Jadranu. Uz Šeno Espas (Chenot Espace) – ekskluzivni wellness koncept za goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život, rizort će ponuditi i Sabia restoran sa Ðorđom Lokatelijem na čelu, jednim od najboljih italijanskih kuvara na svetu.

One&Only Portonovi se nalazi u Herceg Novom, na ulazu u predivni Bokokotorski zaliv, okružen spektakularnim planinama. Ova nautička oaza sa 238 vezova i helidromom locirana je u Portonovom – mestu koje je dizajnirano po ugledu na arhitektonski stil i impresivne razmere starih venecijanskih palata. Taj dizajn i stil prožimaju grandiozne fasade, veličanstvene kolonade, crvene krovove od terakote, vrtove i izvanrednu lepezu unutrašnjih i spoljnih bazena. Privatna peščana plaža u rizortu nadmetaće se sa najlepšim na Mediteranu.

portonovi
Promo 

U središtu rizorta je Šeno Espas, koji nudi pionirske wellness tretmane naučno razvijene da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje. Kulinarsko iskustvo, pod vođstvom izvršne kuvarice Nensi Kinčele, uključuje rafinirana italijanska jela u Sabia restoranu Ðorđa Lokatelija, modernu japansku kuhinju u Tapasake klubu, kao i svežu crnogorsku, domaću kuhinju u restoranu La Veranda. Tapasake klub će biti energetsko jezgro rizorta. Na ovom mestu gosti se mogu opustiti kraj bazena i uživati u dnevnoj, spontanoj atmosferi uz nastupe poznatih DJ umetnika.

„Otvaranje One&Only Portonovi rizorta j prekretnica u našoj istoriji jer nastavljamo da proširujemo svoj ultraluksuzni portfolio na nove destinacije širom sveta. Oduševljeni smo što svim našim gostima koji su hteli da uživaju u One&Only rizortu u Evropi ovim otvaranjem upravo to činimo mogućim“, prokomentarisao je Bret Armitaž, glavni komercijalni direktor Kerzner International-a.

teretana
Promo 

„One&Only Portonovi postaviće standard za novi nivo luksuza u regionu, s nenadmašnom uslugom, spektakularnim smeštajem i neverovatnim iskustvima koja će se dešavati između očaravajućih planina i prelepe jadranske obale. Posebno smo uzbuđeni zbog našeg ekskluzivnog partnerstva sa Šeno Espas wellness centrom, koji će redefinisati uživanje u rizortu, nudeći takozvane wellness programe od 360 stepeni. Za sve one koji žele da budu deo životnog stila One&Only brenda, raduje nas što možemo da predstavimo i Private Homes za goste koji žele da ovo stilsko letovalište učine svojim domom“, dodao je on.

bazen
Promo 

SMEŠTAJ

Sve One&Only Portonovi elegantne gostinske sobe, apartmani i vile kreirani su za uživanje u
veličanstvenom pogledu na okolnu marinu, zaliv i planine, uz mogućnost povezivanja smeštajnih jedinica za grupe ili porodice koje traže fleksibilan prostor. Prostrane 123 smeštajne jedinice sadrže moderne kamine za hladnije noći, prostrana kupatila sa prostorom za odmaranje iste veličine kao spavaće sobe, kao i velike terase i prozore od poda do plafona kako bi gosti mogli uživati u pogledu na veličanstveni pejzaž.

One&Only Portonovi Suite One je jednosobni predsednički apartman sa privatnim vinskim podrumom i prostorom za ručavanje na otvorenom za 12 ljudi, uz jedinstveni
pogled na planine i zaliv. Pored toga, ovaj apartman poseduje i unutrašnje i spoljašnje kamine i poseban ulaz za batlere. Rizort će ponuditi dve privatne vile; trosobnu Villa One (463 m2 unutrašnjeg i 1750 m2 spoljnog prostora) i dvosobnu Villa Two (218 m2 unutrašnjeg i 930 m2
spoljnog prostora). Svaka vila se nalazi u sopstvenoj mirisnoj bašti sa privatnim bazenom koji poseduje deo za hidroterapiju sa šest stanica za masažu , a nudi neverovatne poglede na zalazak sunca, uparene sa izuzetnom uslugom namenskog tima batlera i kuvara.

kupatilo
Promo 

HRANA I PIĆE

One&Only Portonovi biće ključna gastro destinacija na jadranskoj obali sa raznovrsnim
prepoznatljivim, svetskim kulinarskim doživljajima. Restoran Sabia by Giorgio Locatelli pod
vođstvom izvršnog šefa sa Mišlenovom zvezdicom, služiće rafiniranu južnoitalijansku kuhinju
u stilu rivijere sa fokusom na sveže plodove mora, povrće i raw bar koji nudi organski crudo. Tapasake klub će biti opušten, ali živopisan klub uz bazen, a posluživaće savremena japanska jela, sa sopstvenim barom i redovnim DJ setovima. La Veranda će potencirati domaće sastojke i stilove kuvanja. Imaće, uz otvorenu kuhinju i stanice za kuvanje uživo.

spa
Promo