Pevačica Milica Pavlović već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem. Vezu kriju od očiju javnosti, a par je tek nedavno zajedno snimljen u Beogradu.

Ipak, pojavili su se navodi da je pevačica već upoznala njegovu porodicu, te da je od Nikolasove majke dobila i vredan pokolon s obzirom da je dizajnerka nakita. Milica živi na relaciji Crna Gora - Srbija, a sada je progovorila na temu flertovanja preko mreža.

Istakla je da ne voli kada joj se udvaraju preko Instagrama.

"Ja to preko društvenih mreža ne računam, ali više volim kad si muško pa to pokažeš. Čega se plaše? Da budu odbijeni. Pa mi žene nemamo rogove", rekla je ona u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović

Na pitanje da li je srećno zaljubljena, Milica je odgovorila:

"Danas sam se obukla u crno, onako neki odbrambreni stajling i ne bih se ja igrala sa mnom danas. A tek da ti ne kažem šta imam u torbici. Ja sam uvek srećna i nasmejana, kad nisam bila? Uvek sam srećna. Braniću se ćutanjem", rekla je, a potom se osvrnula na vaterpolo čime se Savljević bavi profesionalno:

"Ja znam dobro da plivam. I volim sve sportove".

Iako je do kraja ostala zagonetna, evidentno je da je pevačica nasmejanija nego inače, a pored toga liniju je, slobodno možemo reći, dovela do savršenstva.

Sa gledaocima je podelila i tajnu svog izgleda.

milica pavlovic u kupacem
printscreen/instagram 

"Ne jedem hranu koja sadrži životinjskog porekla. Brže vam organizam vari i brže dođete do željenih rezultata", zaključila je pevačica, što i nije loš savet pogotovo što na ovim temperaturama i više prijaju lagani obroci.

Kako Milica izgleda sada, pogledajte u galeriji ispod: 

ATA Images, printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Milica Pavlović izdanja