Pevačica Milica Pavlović neko je ko svoj emotivni život vešto drži pod velom tajne, jednu stvar ipak ne krije, a to je o kakvom venčanju mašta.

- Kao i svaka devojka, i ja sam princeza. Maštam o tome da bude nešto veliko, lepo i bajkovito. To što sam sa juga ne znači da ne volim i moderne stvari.

Tako da će na mojoj svadbi biti sve što je u tradiciji našeg naroda, ali i ono što trenutno “vrišti” na Instagramu. Sve to volim - kroz osmeh je poručila Pavlovićeva.

milica pavlovic
ATA Images 

Pevačica je od prošle godine u vezi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, a romansu su dugo krili. Nedavno su zajedno bili na odmoru u Crnoj Gori, a da su definitivno par otkriveno je kada se u javnosti pojavio snimak na kome vaterpolista drži Milicu za ruku.

milica pavlovic
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Sa odmora su uglavnom postavljali slike na svoje mreže gde poziraju sami, ali su ih iste lokacije takođe odale da su zajedno.

Iako se sve vreme zagonetno smeškala kada je upitana za veteroplistu, Milica je na sve načine pokušavala da izbegne odgovor na pitanje da li je zaljubljena:

- Ma ja sam uvek zaljubljena - kroz široki osmeh je rekla pevačica za Blic, a kada je ponovo konkretno pitana, čime ju je osvojio Nikola ona je stidljivo poručila: - Braniću se ćutanjem.

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović

Ona je neretko u javnosti otvoreno pričala o svom ljubavnom statusu, te se jadala kako muškarci nikako nemaju hrabrosti da joj priđu. To se u proteklom periodu promenilo, te Milica ističe da sada ima dosta udvarača.

- U poslednjih godinu dana imam mnogo udvarača, drago mi je da se muškarci konačno interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, postala sam sama sebi dosadna, devet godina kukam o tome.

Ali sada vidim da su se hrabri muškarci konačno probudili - poručuje Milica i dodaje da priznaje samo udvaranje u četiri oka:

milica pavlovic
ATA Images 

- To preko društvenih mreža ne računam, ne kažem da je nemoguće, ali više volim da si muško pa da se pokažeš na svakom polju, pa i u tom momentu kad treba da priđeš ženi. Pa od čega se plaše? Da budu odbijeni?

Taj koji nije nikad odbijen, ne zna šta je prava borba nakon toga. I udvaranja preko društvenih mreža ne računam, ne kažem da je nemoguće, ali više volim da si muško pa da se pokažeš na svakom polju, pa i tom momentu kada treba da priđeš.