Voditeljka Aleksandra Jeftanović neko je ko svoj privatni život vešto skriva od očiju javnosti, te tako mali broj ljudi zna kako izgleda njen suprug Aleksandrar Švraka.

Ovaj put je rešila da napravi izuzetak i objavila je retku zajedničku fotografiju, što je oduševilo njene pratioce na Instagramu.

Naime, Aleksandra je supruga, sa kojim skladan brak neguje već pet godina, a vezu nešto više od devet, pokazala javnosti i to čak dva puta. Jednom aktuelnom fotografijom i jednom fotografijom starom devet godina, kada su se još uvek zabavljali.

Zgodan, crn, visok i muževan, muž Aleksandre Jeftanović definitivno je dostojan svoje žene, a kao par, izgledaju kao da su stvoreni jedno za drugo.

aleksadnra jeftanovic pokazala muza
Instagram 

Mnoge Aleksandrine pratiteljke prokomentarisale su da joj je muž pravi frajer i da pored njega lepa voditeljka zaista blista.

Podsećamo, Aleksandra je svom suprugu sudbonosno da izgovorila u septembru 2016. godine, a na venčanju je u neobičnom kombinezonu izgledala bajkovito.

U retkim prilikama kada o svom privatnom životu govori, o svom suprugu, Aleksandru, govorila je ovako:

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom ― nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je jednom prilikom Aleksandra.